minicampings overijssel cover

Minicamping Langs de Dedemsvaart

Minicamping Langs de Dedemsvaart in Dedemsvaart is een kleine camping in Overijssel, waar gezelligheid, rust en ontspanning centraal staan. Vele activiteiten kunt u ontplooien in de omgeving dankzij de gunstige ligging van deze camping. Wat dacht u van vissen in het riviertje De Reest of wandelen, fietsen en paardrijden door het fraaie Vechtdal? Vissen kan nu ook in de Dedemsvaart op de eigen vissteiger van de camping. Het kan allemaal vanaf deze prachtige en gezellige minicamping langs de dedemsvaart.

Faciliteiten

De minicamping beschikt over 24 ruime plaatsen allemaal geschikt voor caravan, camper of tent. Alle plaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting. Op een 8-tal plaatsen is centrale antenne aanwezig. Er is een aparte recreatieruimte aanwezig waar u een boek kunt lezen, tv kunt kijken of een kopje koffie drinken. Ook worden er af en toe workshops gehouden in de recreatieruimte om u wat extra ontspanning te bieden. Op de minicamping is ook een washok aanwezig zodat u kunt wassen en drogen. Afwassen kan bij de overdekte afwastafels gedaan worden. Over de hele camping is nu WIFI te vinden zodat u ook de minicamping gids kunt raadplegen voor als u nog meer minicampings wilt bekijken of u kunt natuurlijk foto’s versturen of het thuisfront op de hoogte houden.

Omgeving

De omgeving van deze minicamping is ronduit prachtig. U viert u vakantie in het Reest en Vechtdal waar u van de rust en ontspanning zult genieten. De omgeving straalt absolute rust uit waar u dus lekker kunt ontspannen en op kunt laden voor de dagelijkse gang van zaken. Water en bossen in overvloed in de directe omgeving van de camping zodat u ook heerlijk van de natuur kunt genieten.

Als u meer houdt van uitstapjes dan kunt u ook naar het attractiepark Slagharen gaan, het streekmuseum in slagharen bezoeken. Op iets grotere afstand vind u avonturenpark Hellendoorn, het Noorderdierenpark in Emmen en een binnen en buiten zwembad. En dit alles op nog geen 35 km afstand vanaf deze minicamping langs de dedemsvaart

Contactgegevens
 
Naam:Familie Hengeveld
Adres:Tottenhamstraat 8a
Postcode:7701 BM
Plaats:Dedemsvaart
Telefoonnummer:0523-617103 of 06-18077873
E-mail:campingdedemsvaart@home.nl

Wilt u meer informatie over minicamping Langs de Dedemsvaart?
Bekijk dan zeker ook de website van deze kleine camping in Overijssel.