minicampings italie cover

Minicamping Lavanda Blu in Carassai

Minicamping Lavanda Blu in Carassai is een kleine camping in Italië. Naast de camping wordt er ook de mogelijkheid geboden te verblijven in het bed en breakfast.Naast lavendel, rozemarijn en andere kruiden,verbouwen zij ook druiven, olijven en diverse fruitsoorten en hebben zij een groenten tuin. De produkten worden onder andere gebruikt voor het bereiden van jam en de dagelijkse maaltijd.Al met al kunt u op organische wijze enorm genieten van minicamping Lavanda Blu in Carassai.

Faciliteiten

De camping heeft 12 ruime plaatsen allen voorzien van electra. Zo is er bijv. voor het huis een schaduwrijke tuin onder de pijnbomen met tafels en ligstoelen, is er een kruidentuin met een zitje waar u kunt genieten van een prachtige zonsondergang een picknick tafel en prieeltje aangrenzend een kleine speelplaats met schommel, badminton en een badje voor de allerkleinsten. De afmetingen hebben betrekking op de oppervlakte waarop de tent geplaatst kan worden. Rondom de plaatsen is er nog genoeg ruimte om stoelen e.d. te plaatsen. De douches voor de kamping bevinden zich op de begane grond van het hoofdgebouw waar u tevens een koelkast vindt waar u gebruik van kunt maken.

Er zijn gescheiden douches en toiletten ,internet aansluiting en diverse plaatsen om te rusten,waaronder een kruidentuin. Mogelijkheid tot reseveren van een ontbijt of diner,deelname aan fietstochten en kooklessen.

Omgeving

Of u nu wilt fietsen, wilt wandelen, de lokale keuken wilt proeven, Renaissance kunst en architectuur wilt bewonderen of alleen maar wilt ontspannen en zachtjes wegzinken in de Italiaanse kunst van het ‘far niente’ (niets doen), Lavanda Blu heeft veel te bieden.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping Lavanda Blu – Hans Groot
Adres:Contrada Menocchia 21
Postcode:63030
Plaats:Carassai, Marche (Italië)
Telefoonnummer:+39 334 846 6743
E-mail:info@lavandablu.com

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Italië?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping Lavanda Blu in Carassai