minicampings slowakije cover

Minicamping Lazy in Cerovo

Minicamping Lazy in Cerovo is een kleine camping in Slowakije die u de rust en natuur van het land op originele wijze laten ervaren. Wordt wakker met de geluiden van de ontwakende natuur en het geklingel van de bellen van de geiten en schapen – en ga slapen onder een spectaculaire sterrenhemel met op de achtergrond roepende boomkikkers of burlende herten; Camping Lazy is een bijzondere boerencamping in de ongerepte natuur van het zonnige zuiden van Slowakije.

ACSI-gids : ´Dit is een paradijs voor natuurliefhebbers´

De camping is geopend van 1 mei tot 30 september. Daarnaast is Camping Lazy ook een echte boerderij met melkschapen en -geiten; en meehelpen mag altijd. En natuurlijk hebben we verse kaas, eieren en groentes.
U kan koele drankjes (ook bier) uit de koelkast pakken. ´S ochtends staan hier de door u bestelde broodjes klaar.

Faciliteiten

De boerderij;
Camping Lazy is onderdeel van een kleinschalige werkzame boerderij. 
Wij hebben een kudde melkschapen en -geiten, telen bomen en hebben een gezamenlijke moestuin voor onszelf én voor onze gasten. Natuurlijk mag er door jong en oud meegeholpen worden. Ook zijn er diverse boerderijproducten te koop zoals kaas, boter, yoghurt, melk en eieren.

Sport- en speltoestellen;
In de boomgaard staan een schommel, een trampoline, een glijbaan, een opzetzwembad en een zandbak voor de kinderen maar misschien willen ze liever huttenbouwen, houtsprokkelen, de dieren knuffelen, een potje voetballen of zelf een speurtocht uitzetten in het bos?

De kampeervelden;
Onze 10 hectare glooiende velden vol met wilde bloemen en kruiden zijn aan de zuidkant begrenst door een bos. Wij hebben verspreid over de velden dertien stroomaansluitingen van 4 of 6 ampère. Maakt u hier geen gebruik van dan ben u nog vrijer in de keuze van een kampeerplek. 
Voor campers hebben we twee verharde plaatsen. Er zijn altijd ruime en rustige plekken te vinden voor stilte liefhebbers. We hebben kampeer-plekken dichtbij maar ook verweg van de speeltoestellen in de boomgaard. Ook staan daar een paar picknicktafels om een drankje aan te drinken.

U mag uw eigen kampvuur stoken bij uw tent of caravan.
De camping ligt niet aan een doorgaande weg, er komen hier dan ook meer herten dan auto´s voorbij – extra fijn en veilig voor gezinnen met jonge kinderen en een feest voor de ware natuurliefhebber.

Het sanitair;
Op onze camping vindt u voldoende, nieuwe en schone sanitaire faciliteiten. Ook is er een stortbak voor uw chemisch toilet. Wel vragen wij u geen sterke chemicaliën te gebruiken voor uw chemische toilet. Azijn met afwasmiddel en Thetford Kem Green mogen wel.

Omgeving

Beleef de natuur en het boerenleven!
Zes wandelingen vertrekken direct vanaf de camping die grenst aan een puur natuurgebied met nog ongerepte flora en fauna. Maar ook op de camping zelf is veel bijzondere fauna en flora te vinden en regelmatig lopen de dam- en edelherten op onze velden.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook de centra van de steden rondom de camping bezoeken.

Contactgegevens
 
Naam:Camping Lazy
Adres:Duchenec 163
Postcode:962 52
Plaats:Cerovo (Slowakije)
Telefoonnummer:00421(0)908590837
E-mail:info@minicamping.eu

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Slowakije?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping Lazy in Cerovo