minicampings drenthe cover

Minicamping Loeksham in Emmen

Minicamping Loeksham in Emmen, een kleine camping in Drenthe, waar u voor rust en ontspanning pas echt goed terecht kan. Luxe voorzieningen en een ideale omgeving maken deze camping compleet voor een ieder die Emmen of omgeving wil verkennen. Prachtige natuur gebieden en toch voldoende cultuur in de directe omgeving van de camping. Wie wil dat nou niet? Minicamping Loeksham in Emmen heeft het allemaal.

Faciliteiten

Op de kleine camping in Drenthe vindt u 23 zeer ruime plekken op het terrein, allen voorzien van een 6 ampére stroomaansluiting. Vanaf 2010 kunt u er ook gratis draadloos internetten. Daarbij kunt u gebruik maken van een luxe sanitairgebouw van alle gemakken voorzien. Zoals toiletpapier, handdoekjes en douches zonder muntjes. Er zijn 4 douches (met kinderdouche) en 4 toiletten ( deze zijn allen gescheiden van elkaar).  Naast de gebruikelijke wasgelegenheid zijn er ook wascabines en is er een babybadruimte. Aan de achterzijde van het gebouw is een stortplaats voor het chemisch toilet. Ook vindt u daar het “washok”met wasmachine en droger.

Omgeving

Minicamping Loeksham ligt in het landelijke buitengebied van Drenthe op slechts 6 km van het centrum Emmen. Op slechts 200 meter vindt u een boerderijwinkel met heerlijke produkten. De ruime staanplaatsen hebben uitstekende drainage, en er is veel speelruimte voor de kinderen. Ervaar de gastvrijheid en de ontspannen sfeer in het mooie Drenthe. Geniet van de prachtige natuur in het wandel- en fietsgebied.

Houdt u naast de rust ook van gezellige drukte breng dan een bezoekje aan de binnenstad van Emmen, met zijn vele terrasjes en natuurlijk het Noorder Dierenpark Emmen. en vanf 30 April wordt ook de nieuwste atractie voor Drenthe geopend: Plopsaland in Dalen (Plopsa Indoor Coevorden).

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping Loeksham
Adres:Wilhelmsweg 28
Postcode:7814 VD
Plaats:Emmen
Telefoonnummer:0591 – 556111
E-mail:minicampingloeksham@planet.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Drenthe?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping Loeksham in Emmen