minicampings groningen cover

Minicamping Maarlandhoeve in Uithuizen

Minicamping Maarlandhoeve in Uithuizen, een kleine camping in Groningen, waar u terecht kunt voor rust en ontspanning. Wilt u een tijdje vertoeven in de natuur, dan biedt deze camping u wellicht uitkomst. Niet alleen de camping biedt u rust en ruimte maar ook de omgeving laat u denken dat u zich op een grote open weide bevindt. Als u dan één verblijft op deze gezellige camping in noord Groningen op het hoogeland dan zult ook u genieten van de ongedwongen sfeer die heerst op minicamping Maarlandhoeve.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Groningen telt zo’n 24 toeristische plaatsen verdeeld over zo’n 1,5 hectare grond. Met kampeerplaatsen van meer dan 120 vierkante meter heeft u genoeg ruimte voor uw vouwwagen, caravan of tent. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra aansluiting. Om het kampeerterrein zo open mogelijk te houden worden auto’s zoveel mogelijk op de parkeerplaats geplaatst. Verder beschikt deze camping over uitstekende sanitaire voorzieningen. Toiletten, warme douches, wasplaatsen met warm water, vaatwasplaatsen en een stortplaats voor uw chemisch toilet zijn allen aanwezig.

Omgeving

Vanaf minicamping Maarlandhoeve in Uithuizen kunt u lange fiets en wandeltochten maken in de omgeving. Een schilderachtig landschap is wat de omgeving uitstraalt en u kunt er nu midden door lopen. Groningen staat net als Drenthe bekend als fietsprovincie en fietsen kunt u er zeker. Vele dorpen in de omgeving bekijken, op de fiets naar de Zeehondencreche Pieterburen of naar Groningen stad toe.. het valt allemaal binnen de mogelijkheden van deze kleine camping in Groningen.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping Maarlandhoeve
Adres:Havenweg 54
Postcode:9981 JR
Plaats:Uithuizen
Telefoonnummer:0595 – 433473
E-mail:campingmaarlandhoeve@hetnet.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in noord Groningen?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping Maarlandhoeve in Uithuizen.