minicampings friesland cover

Minicamping Mar-Sicht in Nes

Minicamping Mar-Sicht in Nes, een kleine camping in Friesland, waar u kunt genieten van rust, ruimte, water en een weids uitzicht. Naast het feit dat de houdende familie een camping heeft, hebben zij ook een gemengd bedrijf met 70 stuks melkvee en 32.000 vleeskuikens. Als u wilt kunt u ook hierbij een rondleiding krijgen om een indruk te krijgen van hoe het bedrijf te werk gaat.De camping is gelegen nabij het Bokkumermeer wat de omgeving een grote meerwaarde geeft. Ook watersportliefhebbers kunnen hier terecht en dit maakt minicamping Mar-Sicht geschikt voor bijna ieder type kampeerder.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Friesland heeft zo’n 15 plaatsen voor caravans/vouwwagens maar u kunt de plaatsen ook bezetten met een tent. De camping is niet al te geschikt voor gezinnen met kinderen maar voor ruimte en rustzoekers is het des te beter. De plaatsen zijn verdeeld over een ruim veld waarop dag, week en seizoensplaatsen staan. Er bevinden zich 2 douches en 6 toiletten op het terrein. Daarnast is er een wasmachine en een centrifuge en een aparte afwasplaats. Ook zijn er een koelkast en diepvries aanwezig en is er ruimte om fietsen te stappen. Speciaal voor de auto’s is er ruime parkeergelegenheid zodat de rust op het veld gehandhaaft blijft.

Omgeving

Minicamping Mar-Sicht in Nes heeft een werkelijk prachtige omgeving. Door de ligging aan het Bokkumermeer kunt u in de maanden mei tot en met september genieten van een uitzicht vol met gele en witte plompebladen en vele rietvogels zoals eenden, futen, meerkoeten en waterhoentjes. Een genot om naar te kijken en te luisteren want u waant zich direct in de volle natuur. De locatie is uitermate geschikt om te vissen. Paling, wit vis, karpers en brasems worden hier regelmatig gevangen, dus als u in het bezit bent van de juiste vergunning zouden wij u zeker aanraden om uw geluk eens te proberen. Natuurlijk kunt u het water ook bevaren.

Verder leent de omgeving zich uitermate goed voor wandel of fietstochten, waarvoor fietskaarten aanwezig zijn op de camping. Een van de meest kenmerkende gezichten van Nes is wellicht de watertoren die in 2000 versierd was met een lampenkap.

Contactgegevens
 
Naam:Familie Snoek
Adres:Sodumerdijk 7
Postcode:8494 NK
Plaats:Nes
Telefoonnummer:0566 651614
E-mail:info@camping-marsicht.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Friesland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping Mar-Sicht in Nes