minicampings zeeland cover

Minicamping Mattemburgh in Colijnsplaat

Minicamping Mattemburgh in Colijnsplaat, een kleine camping in Zeeland, heeft naast de camping ook een akkerbouw en schapenhouderijbedrijf. Rust, ruimte vindt u hier zeker weten. De omgeving biedt u vele mogelijkheden waar u zeker van zult moeten proeven of het u aanstaat. Voor fietser, visser, wandelaars en natuurgenieters is minicamping Mattemburgh een uitkomst.

Faciliteiten

De camping heeft zeer ruimte plaatsen waarvan enkele tot wel 350 vierkante meter gaan. Daarnaast zijn er uiterst luxe voorzieningen aanwezig met name op gebied van sanitair. De weersvooruitzichten van Colijnsplaat worden u alle dagen aangeboden door de campingeigenaren zodat u altijd op de hoogte bent van het weer.

Omgeving

De Oosterschelde stond vroeger in open verbinding met de Noordzee. Tegenwoordig wordt de Oosterschelde van zee gescheiden door de wereldberoemde Deltawerken. De helderheid van het schone water geeft een deel van de rijkdom aan onderwaterflora en fauna prijs. Maar ook boven het water valt er genoeg te genieten. Met de verrekijker in de hand ontdekt u een groot aantal verschillende vogels en misschien zelfs wel een zonnende zeehond op een zandbank. Waar vind je schorren, slikken, inlagen, kreken en welen? Waar is de lucht altijd een beetje zilt? Waar ontmoet je nog een schaapsherder met zijn kudde? Dat kan nu allemaal tijdens uw verblijf bij minicamping Mattemburgh in Colijnsplaat.

Contactgegevens
 
Naam:Gerard de Regt en Yvette van Koelen
Adres:Noordlangeweg 27
Postcode:4486 PR
Plaats:Colijnsplaat
Telefoonnummer:0113 – 696 000 of 06 201 668 16
E-mail:niet bekend

Wilt u meer informatie over minicamping Mattemburgh in Colijnsplaat?
Bekijk dan zeker ook de website van deze kleine camping

<< terug naar het minicamping overzicht van Zeeland