minicampings gelderland cover

Minicamping Moleneind in Maasbommel

Minicamping Moleneind in Maasbommel, een kleine camping nog net in Gelderland tegen de grens van Noord Brabant aan. Dit maakt deze camping tot uitstekende uitvalsbasis om het beste te bekijken van 2 provincies. De camping is gelegen aan een inham van de maas, dit gebied is erg in trek bij watersporters en campeerders. In de buurt zijn enkele grote campings maar hier willen ze u de gelegenheid geven om in een landelijke omgeving te kunnen genieten van de rust die er bij ons nog te vinden is. Zij onderscheiden zich van de grote campings door een vriendelijke en persoonlijke sfeer die zij u kunnen bieden door klein te zijn,hier zijn ongeveer 15 à 20 plaatsen voor caravans, campers of tenten, daarnaast hebben zij 2 trekkershutten die ingericht zijn met een compleet ingericht keukentje een zitgedeelte, een slaapgedeelte voor 4 à 5 personen en een terasje.

Faciliteiten

Minicamping Moleneind heeft een ruime wc/douche gelegenheid met 6 wc’s en 6 douchecabines, 2 dubbele wastafels met koud en warm water die zijn tevens geschikt om een afwasje te doen. Zij hebben een zwembad dat u mag gebruiken op eigen risico, een sauna en er is tevens een café met een grote veranda waar u o.a. kunt genieten van een lekker kopje koffie, een koud biertje, glaasje wijn of fris. U kunt er ook verschillende spelletjes doen zoals biljarten, darten, kaarten, dobbelen, sjoelen of voetbalspelen, er is een tv aanwezig, een beamer met een groot scherm, gratis wifi en verder liggen er ook nog een aantal boeken, tijdschriften en bordspelen.

Omgeving

Maasbommel is centraal gelegen in het Land van Maas en Waal, binnen 20 minuten bent u in de grotere steden zoals Nijmegen, Tiel of Oss, iets dichterbij op zo’n 10 minuten rijden liggen Druten en Beneden-Leeuwen waar u ook goed kunt winkelen en waar vrijdag’s de weekmarkt is. In de omgeving is van alles te doen u kunt hier goed fietsen, vissen en zwemmen, bowlen, een bootje huren of een rondvaart maken over de maas, en er is van alles te zien denk aan de Tuinen van Appeltern, het stoomgemaal de Tuut in Appeltern, de vrije markt in Wamel, een binnenspeeltuin in Wamel, een groot buiten zwembad in Dreumel, verder zijn er in de omgeving verschillende eetgelegenheden waar u heelijk op het terras kunt genieten van het uitzicht over de maas.

Contactgegevens
 
Naam:Familie van Kraaij
Adres:Bovendijk 37
Postcode:6627 KS
Plaats:Maasbommel
Telefoonnummer:0487-562397/06-22767552
E-mail:a3vankraaij@hotmail.com

Bent u op zoek naar meer informatie over deze leuke kleine camping in Gelderland?
Bezoek dan zeker ook de website van Minicamping Moleneind in Maasbommel