minicampings drenthe cover

Minicamping de Molenhorst in Beilen

Camping de Molenhorst in Beilen is een sfeervolle camping gelegen in de nabijheid van de prachtige natuur van Drenthe. Of u nu met de camper, de caravan, een tent, op de motor of te paard komt; Camping de Molenhorst heeft voor ieder wat wils. De kampeerplaatsen zijn comfortabel en ruim van opzet. Op het sfeervolle trekkersveld kunt u uw tent opzetten.

Faciliteiten

Minicamping de Molenhorst heeft 30 ruime plaatsen, allen voorzien van een 6 ampère stroomaansluiting en een watertappunt centraal op het terrein. De sanitaire voorzieningen zijn goed. Er is een inpandig afwas/spoelplaats, een stortplaats voor het chemisch toilet met spoelinrichting en een kampvuur om u gezellig te kunnen vermaken samen met andere gasten. De camping is zeer kindvriendelijk. Er is een grote trampoline, een zandbak met plastic speelgoed, een kleine glijbaan en kleinvee, zoals kippen, konijnen, enkele geitjes en ganzen. E

Omgeving

Met een netwerk van kilometerslange wandel-, fiets- en ruiterpaden in de omgeving biedt Camping de Molenhorst een goede uitvalsbasis voor tal van sportieve activiteiten. De fiets- en wandelkaarten liggen voor u klaar bij de receptie. Of wat denkt u bijvoorbeeld van een spannende geocaching tocht? Avontuurlijk en leuk voor jong en oud! Ook als u gekomen bent om juist helemaal tot rust te komen, bent u bij ons aan het goede adres. Camping de Molenhorst ligt op steenworp afstand van recreatieplas Ter Horsterzand en het Nationaalpark Dwingelerveld, maar ook het Fochtloëerveen en Drents-Friese Wold, liggen niet ver van de camping. De ideale omgeving dus voor een heerlijke vakantie. 
We hopen u graag binnenkort te mogen verwelkomen in Beilen!

Contactgegevens
 
Naam:Camping de Molenhorst
Adres:Makkum 42
Postcode:9411 TK
Plaats:Beilen
Telefoonnummer:06 83 58 34 18
E-mail:info@campingdemolenhorst.nl

Wilt u meer informatie over camping de Molenhorst in Beilen?
Bekijk dan zeker ook de website van deze fraaie camping in Drenthe

<< terug naar het minicampings overzicht van de provincie