minicampings limburg cover

Minicamping Nabij de Fossa Eugenia in Arcen

Minicamping Nabij de Fossa Eugenia in Arcen, een kleine camping in Limburg, is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen of mensen die in het algemeen op zoek zijn naar rustige campings met schitterende omgevingen. Met name dit laatste is toch wel iets waar limburg om bekend staat. Veel bezienswaardigheden, veel uitstap mogelijkheden en natuurlijk prachtige natuur in de directe omgeving van minicamping nabij de Fossa Eugenia in Arcen.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Limburg is van alles voorzien. Er zijn 21 ruime plaatsen verdeeld over 2 velden en alle plaatsen zijn voorzien van electra aansluiting en wateraansluiting. De beide velden worden gescheiden door een langgerekte schuur waar de recreatieruimte gelegen is. Ook zitten in dit gebouw de sanitaire voorzieningen en een appartement voor verhuur. Het sanitair is luxe te noemen. In het gebouw bevinden zich twee ruime douches, een gezinsdouche, een babywasruimte en 4 toiletten. Verder zijn er nog een viertal overdekte afwasplaatsen en is er een wasruimte met wasmachine. Het gebruik van de wasmachine is tegen betaling. Van het overige kunt U gratis gebruik maken.

– Er is een chemisch toilet aanwezig
– In de recreatieruimte zijn diverse spellen aanwezig
– Verder is er informatie beschikbaar over de mogelijkheden in de omgeving
– Er zijn diverse fiets- en wandelroutes beschikbaar
– Buiten is er een zandbak, enkele speeltoestellen en een speelveldje
– Auto’s worden op een speciaal daarvoor bestemde ruimte geparkeerd (in het zicht)
– Er is een grote barbecue te huur

Omgeving

De directe omgeving van minicamping Nabij de Fossa Eugenia heeft veel te bieden met onder andere: het centrum van Arcen, de kasteeltuinen, Thermaalbad Arcen, De Hertog Jan Bierbrouwerij, Graanbranderij de IJsvogel, Pannekoekenhuisje de Bosrand en een midgetgolf baan. Ook is er nog een aparte Golfclub aanwezig en u kunt er natuurlijk ook zwemmen. Voor de meer culturele liefhebbers kun u ook terecht in Duitsland bij onder andere het Historische Museum. Voor fietsers, wandelaars en vissers is er ook van alles te beleven in de omgeving. Wat dacht u bijvoorbeeld van Visvijver de Braesem en Lomm?? Al met al voldoende activiteiten in de omgeving van deze kleine camping in Limburg

Contactgegevens
 
Naam:onbekend
Adres:Nieuwe Ervenweg 5
Postcode:5944NG
Plaats:Arcen
Telefoonnummer:077 4731 963
E-mail:nabijdefossa@online.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Limburg?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping Nabij de Fossa Eugenia