minicampings hongarije cover

Minicamping Naro Mezöférfi in Kiskunmajsa

Minicamping Naro Mezöférfi in Kiskunmajsa, een kleine camping in Hongarije waar u omgeven bent door prachtige natuur en een heerlijke omgeving.Op de Grote Laagvlakte in het zuiden van Hongarije ligt het plaatsje Kiskunmajsa. Iets daar buiten bevindt zich Naro Mezöférfi, een rustige, gemoedelijke camping. Beheerd door een Nederlands 50+ stel in een familiaire, landelijke sfeer.
Geen tropisch wildwaterbanenzwembad, geen 3 sterren restaurant, geen disco en geen supermarkt… Nee, gewoon een hele fijne plek om je vakantie relaxed en goedkoop door te brengen.

Faciliteiten

Een plek om helemaal tot rust te komen en het echte Hongarije te ervaren. Een prima uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten over kilometers zandpaden. Door bossen, langs akkers en wijngaarden. Het termaalbad in Kiskunmajsa leent zich voor een dag ontspannen voor lichaam en geest. De weldaad van het warme, ijzerhoudende water is een verademing. Daarnaast is er veel vertier te vinden in het bijbehorende zwembad met glijbanen en ligweides.  Voor het ‘stadse’ vertier is er de universiteitsstad Szeged, op zo’n 35 kilometer afstand. Een bezoekje meer dan waard. En dan is daar natuurlijk Boedapest, de stad van Sissi. Vol historie en romantiek. Met de trein is het echt een reis terug in de tijd!

Omgeving

Op zondag bezoekt u één van de boerenmarkten in de omgeving, waar naast kippen, varkens en koeien, groente en fruit ook allerlei oude spulletjes te koop worden aangeboden. Er kan zo maar een antieke ‘schat’ tussen liggen!

Contactgegevens
 
Naam:Fam. Mezoférfi
Adres:Ötfa 223
Postcode:6120
Plaats:Kiskunmajsa(Hongarije)
Telefoonnummer:+36209294556
E-mail:info@campingenvakantiewoninghongarije.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping Hongarije?
Bezoek dan zeker ook de website van minicamping Naro Mezöférfi.