minicampings gelderland cover

Minicamping Nieuw Kempink

Minicamping Nieuw-Kempink in Aalten is een rustige camping, die ligt aan de rand van het prachtige dorp Aalten in Gelderland. De camping heeft luxe voorzieningen, die worden aangeboden tegen scherpe tarieven.
Er is in de directe omgeving van de camping genoeg te beleven en daarnaast is er natuurlijk ook vertier op de camping zelf. Als u hier komt voor rust, ontspanning en ook gezelligheid dan bent u bij minicamping Nieuw-Kempink in Aalten aan het goede adres.

Faciliteiten

De camping bestaat uit drie velden, die door groenstroken van elkaar gescheiden zijn, en een groot veld met een wat opener karakter, waar speeltoestellen aanwezig zijn. Alle plekken zijn voorzien van een 8 ampère elektra aansluiting en daarnaast zijn alle plaatsen voorzien van verharding onder de voortent, een waterkraan en riolering. Er zijn enkele tentplekken zonder verharding. Ook is er WIFI op de plek. Daarnaast kunt u ook nog eens kiezen of u een zonplek wilt of juist een schaduwplek, wilt u een uitzicht over de landerijen, of wilt u juist vrij zijn van de wind? Op minicamping Nieuw-Kempink is de keuze aan u.

Voor de kinderen zijn er speeltoestellen, zodat ze zich niet hoeven te vervelen en in de omgeving zijn er veel mogelijkheden voor vermaak.

Het sanitairgebouw is voorzien van: 4 toiletten, 4 afsluitbare wascabines (met 1 babyruimte), 1 urinoir, 4 douches, 1 mindervalide ruimte met toilet, douche en wastafel. Verder zijn er 4 afwasplaatsen, koelkast met vriesdeel, wasmachine en centrifuge en dit alles mag u gratis gebruiken.

Omgeving

Minicamping Nieuw-Kempink ligt aan de rand van het dorp, zodat alle faciliteiten die Aalten te bieden heeft binnen vijf tot tien minuten met de fiets te bereiken zijn. Ook kunt u ook een uitstapje maken naar het subtropische zwembad en het gewone zwembad binnen een straal van 5 kilometer om de camping. Dan is er nog een recreatieplas waar u ook kunt vissen, en waar Gelderland natuurlijk om bekend staat, zijn er tal van fietsroutes in de omgeving te vinden.

Contactgegevens
 
Naam:Fam. Hofijzer
Adres:Kempinkweg 4
Postcode:7122 JC
Plaats:Aalten
Telefoonnummer:0543 – 476 068
E-mail:info@nieuw-kempink.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Aalten?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping Nieuw-Kempink.