minicampings friesland cover

Minicamping Nij Wybranda in Boazum

Minicamping Nij Wybranda in Boazum is een kleine camping in Friesland, gelegen in de greidhoek. In de directe omgeving is voldoende mogelijkheid voor watersportliefhebbers. Daarnaast ook voor cultuurliefhebbers met plaatsen als Franeker, Bolsward, Harlingen en Leeuwarden voldoende te beleven in de omgeving. Natuurliefhebbers, fiets en wandelliefhebbers kunnen ook hun harten ophalen met een rijke natuur omgeving direct naast de camping. Zo kunt u er genieteen van rust, ontspanning en privacy en toch kunt u in de buurt blijven van cultuur en kunt u bijleren van de boer door het helpen bij het melken van de koeien en geiten. Al met al is er voldoende te beleven in de directe omgeving.

Faciliteiten

De camping heeft 10 tot 15 ruime plekken voor campers, caravans en tenten. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit. Verder zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig met 2 ruime douches en 2 ruimte toiletten waar u geheel gratis gebruik van kunt maken. Voor de kinderen is er een speelweide met speeltoestellen. Verder kunnen de kinderen meehelpen met het verzorgen van de dieren (het borsten, knuffelen en verzorgen van dieren). Ook kan er paard en pony gereden worden.

Omgeving

De omgeving van minicamping Nij Wybranda is veelzijdig te noemen. De cultuurliefhebber kan ook gerust zijn hart ophalen. Met vele grotere plaatsen in de nabije omgeving zoals Franeker, Bolsward, Harlingen en Leeuwarden. Natuur liefhebbers kunnen in de beboste omgeving terecht voor diverse activiteiten zoals vogels spotten, wandelen, fietsen en meer. Natuurlijk kan de visser of andere watersport liefhebber zich hier ook prima vermaken dankzij de vele wateren die Friesland rijk is.

Contactgegevens
 
Naam:P.A. de Boer
Adres:Singel 3
Postcode:8635 MK
Plaats:Boazum
Telefoonnummer:0515-521344
E-mail:info@nijwybranda.com

Wilt u meer informatie over minicamping Nij Wybranda in Boazum?
Bekijk hier dan zeker ook de website van deze kleine camping in Friesland