minicampings groningen cover

Minicamping Noorderzon in Siddeburen

Boerencamping / Minicamping Noorderzon in Siddeburen is een kleine camping in Groningen waar iedereen van harte welkom is. Of het nu gaat om families, senioren, fietsers, wandelaars, vogelaars, rustzoekers of natuurliefhebbers voor een ieder is er hier wat wilt. Deze aan de rand van siddeburen gelegen camping in het oosten van groningen is schoon, goed onderhouden en bevindt zich temidden van de natuur en cultuur met tal van mogelijkheden direct in de omgeving van minicamping noorderzon.

Faciliteiten

De camping heeft 15 ruime plaatsen geschikt voor diverse doelgroepen en daarnaast is er ook een trekkerhut. De sanitaire voorzieningen zijn perfect. Er is onder andere een overdekte afwasruimte, 3 toiletten, 3 douches, wasmachine, gratis wireless internet, stroom voor elke plaats (10 amp.), speelveld voor de kinderen, kinderboerderij, receptie, koffie, fiets en wandelroutes en meer.

Omgeving

Minicamping noorderzon is uitermate gunstig gelegen in het oosten van de provincie Groningen op nog geen 20 km afstand van Drenthe. Dit biedt u zoveel extra mogelijkheden voor vermaak. Helemaal als u dol bent op fietsen of wandelen dan is deze boerencamping Groningen echt wat voor u. Er is voldoende natuur op 100 meter afstand van de camping en daarnaast kunt u uiteraard uitstapjes maken naar:

  • Groningen stad
  • Assen
  • Delfzijl
  • Stadskanaal

Al met al biedt boerencamping / minicamping Noorderzon genoeg vertier voor iedereen.

Contactgegevens
 
Naam:Simone en Dirk
Adres:Akkereindenweg tegenover nummer 2
Postcode:9628 BH
Plaats:Siddeburen
Telefoonnummer:0598-372368
E-mail:info@minicampingnoorderzon.nl

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Siddeburen?
Bekijk hier dan ook de website van deze kleine camping in Groningen!