minicampings drenthe cover

Minicamping Oes Stekkie in Nijeveen

Minicamping Oes Stekkie in Nijeveen, een kleine camping in Drenthe is een landelijk gelegen boerderij, op slechts 4 km afstand van Meppel. De camping heeft 15 ruime staanplaatsen met elektra. Daarnaast is er sanitair en een wasgelegenheid.  U kunt hier volop genieten van de weidse uitzichten en prachtig aangelegde tuin. Oes Stekkie is door zijn gunstige ligging een prima uitvalsbasis voor fietstochten naar nationaal park de Weerribben en nationaal park Dwingelerveld. Voor iedere cultuur en natuurliefhebber is Minicamping Oes Stekkie de ideale uitvalsbasis.

Faciliteiten

Minicamping de Oes Stekkie in Nijeveen is voorzien van 15 ruime plaatsen. Een toiletgebouw met 4 toiletten, 2 douches en 4 losse wastafels. Tevens is er een afwasplaats en een tappunt voor koud water. Iedere plaats is voorzien van een stroompunt. Er is een aparte stortplaats voor het chemisch toilet. Warm water en de douches zijn bij de prijs inbegrepen. Geen munten nodig.

Omgeving

Minicamping Oes Stekkie ligt in Zuidwest Drenthe op steenworp afstand van Noordwest Overijssel.  Een prachtig veenweide gebied tussen Meppel en Steenwijk. Prachtige plaatsen waar u heerlijk kunt genieten op de themadagen in de zomermaanden. Met slechts 4 km van Meppel is Oes Stekkie ook een prima camping tijdens de Drentse Rijwielvierdaagse.

Contactgegevens
 
Naam:Hilbert en yvonne van der Linde
Adres:Matenweg 8
Postcode:7948 ND
Plaats:Nijeveen
Telefoonnummer:0522-281607
E-mail:info@oesstekkie.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Drenthe?
Bezoek dan zeker ook de website van Minicamping Oes Stekkie in Nijeveen