minicampings drenthe cover

Minicamping Op fietse in Erica

Minicamping Op fietse in Erica, een camping in Drenthe, is gelegen in het hart van de gemeente Emmen en ligt in een landelijke omgeving zodat u het gevoel van kamperen bij de boer maximaal kunt ervaren. Door de idealistische ligging in de gemeente Emmen en in de zuidoosthoek van Drenthe kunt u maximaal genieten van het Drentse gevoel. Zo kunt u diverse hunnebedden monumenten bekijken, vele lange fietstochten en wandeltochten maken en voldoen cultuur opdoen en dat allemaal vanuit deze fantastische minicamping Op Fietse.

Faciliteiten

De ruim opgezetten plaatsen van de camping zijn verdeeld over 2 grote velden met beide in het midden een speelveld voor de kinderen. Alle plaatsen zijn voorzien van een 6 ampère stroom aansluiting. Door de ruime opzet van de camping kunt u lekker genieten van alle rust en ruimte die er op deze manier gecreeerd wordt. De camping beschikt over een uiterst luxe sanitaire voorzieningen met zelfs sensoren in de douches voor optimaal douche gemak. Er zijn een 4 tal douches, een aantal wasbakken, een babyruimte, ruime toiletten en alles wordt dagelijks schoongemaakt. Ook is er de mogelijkheid dat wij voor u aan de achterkant een was voor u draaien in ons prive deel (tegen geringe vergoeding).

Omgeving

De camping is centraal in de gemeente Emmen gelegen waardoor er tal van mogelijkheden zijn in de directe omgeving van de camping. Zo kunt u natuurlijk een dagje naar Emmen zelf toe gaan of een bezoek brengen aan het Noorderdierenpark. Een dagje shoppen kan natuurlijk ook. U kunt ook een lekkere fietstocht maken in de omgeving, zwemmen bij de kibbekoele als het weer het toelaat, of gewoon lekker wandelen in de omgeving of zo’n gezellig restaurantje pakken in zo’n knus dorpje. Al met al zijn er tal van mogelijkheden tijdens uw verblijf bij minicamping Op fietse in Erica.

Contactgegevens
 
Naam:im en Esther Renée en Patrick NIJSSEN
Adres:VERLENGDE VAART ZZ 143 a
Postcode:7887 ES
Plaats:ERICA
Telefoonnummer:0591-34 99 17
06-1530 6461
E-mail:info@minicampingopfietse.nl

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Erica?
Bekijk dan zeker ook de website van deze camping in Drenthe

<< terug naar het minicampings overzicht van de provincie