minicampings zeeland cover

Minicamping Oranjepolder in Arnemuiden

Minicamping Oranjepolder in Arnemuiden is een kleine camping in Zeeland met 15 ruime plaatsen behorend bij een akkerbouw bedrijf. Hier vind u een unieke sfeer, mede dank zij de monumentale, recentelijk gerestaureerde schuur. In die schuur staat er een tafeltennistafel en mogen de kinderen spelen. Er zijn schapen, ganzen, geitjes en poezen. Misschien is er van de zomer zelfs wel weer een uil in de schuur!

Dit maakt minicamping Oranjepolder tot een genotscamping voor jong en oud.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Zeeland heeft gloednieuwe sanitaire voorzieningen bestaande uit 3 wc’s, 1 urinoir, 3 douches waarvan 1 familiedouche, 2 wasbakken (warm en koud water), stortplaats voor het chemisch toilet en extra elektra aansluitingen. Uiteraard zijn alle 15 kampeerplaatsen voorzien van 6 ampère elektriciteitsaansluitingen.

Ook voor de kinderen is voldoende aanwezig bij minicamping Oranjepolder in Arnemuiden. Zo is er een speeltoestel met huisje, 2 schommels, 2 glijbaantjes en een zandbak voor de kinderen om in te spelen. Ook is er nog een extra schuur met tafeltennisruimte en squash ruimte. Op het terrein is een trampoline, een speelhuisje, schommels, een speeltoestel met een glijbaan en een zandbak. Er is een boomstronkpyramide met glijbaan, in de bomen een boomhut en met strobalen mogen er in de schuur ook hutten gebouwd worden, of wat kinderen zelf ook maar verzinnen…..

Wilt u zwemmen dan kan dit ook.. in Arnemuiden is een klein maar gezellig zwembad te vinden.

Omgeving

De omgeving van deze minicamping leent zich uitstekend voor fietsende gasten. Er zijn verschillende fietsroutes te vinden in de directe omgeving, waarvan u bij elke vanaf de camping kunt beginnen. Ook kunt u een rondje Veerse Meer doen maar dan bent u wel even bezig. De camping is net even buiten het visserdorpje Arnemuiden gelegen wat het dorp zelf ook tot een ware trekpleister maakt. Hier zijn al tal van gasten voor u geweest die zich allen uitstekend hebben vermaakt. Ook watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, vissen, zwemmen, zeilen en surfen is allemaal mogelijk vanaf minicamping Oranjepolder.

Contactgegevens
 
Naam:Jo en Tineke Kodde
Adres:Veerseweg 2
Postcode:4341 RB
Plaats:Arnemuiden
Telefoonnummer:Tel. 0118-603589
E-mail:kodde@zeelandnet.nl

Wilt u meer informatie over minicamping Oranjepolder in Arnemuiden?
Bekijk dan zeker ook de website van deze kleine camping in Zeeland.