minicampings zuid-holland cover

Minicamping Oud-Piershil in Piershil

Minicamping Oud-Piershil in Piershil, een familiecamping in Zuid Holland waar u terecht kunt voor prachtige natuurlandschappen, rust ontspanning en cultuur naast de deur. Deze camping heeft veel te bieden voor haar gasten. Op de camping zelf zijn goede voorzieningen aanwezig maar ook de omgeving is rijk genoeg aan diversiteit om iedere natuur of cultuurliefhebber voldoende te kunnen voorzien in alle wensen. Al met al kan een ieder uitstekend terecht bij Minicamping Oud-Piershil.

Faciliteiten

Deze gezellige familiecamping in Zuid Holland telt zo’n 15 plaatsen allen voorzien van 6 ampere stroom en beslaan zo’n 100 m2 oppervlakte. Groot genoeg dus voor iedere vouwwagen, caravan, camper of tent. Alle plaatsen zijn rondom een grote karpervisvijver gelegen met strandjes. Op de camping kunt u door de mooie ligging en beschutting ook ‘s ochtends al genieten van echte natuur met fazanten en patrijzen die rondom de camping scharrelen. Voor de kinderen zijn er ook diverse attracties aanwezig zoals traptrekkers en skeltjers. Ook is er iets verderop een kleine speeltuin met kinderboerderij waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. Verder zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig met onder andere 4 toiletten, 4 douches en een binnenspoelbak. Ook is er een mindervalidentoilet aanwezig met douchegelegenheid geheel volgens de voorschriften. Natuurlijk is er ook rekening gehouden met de baby of peuter om die te moeten verschonen. Tot slot zijn er op minicamping Oud-Piershil ook een chemisch toilet stortplaats aanwezig tezamen met 2 urinoirs en een buitenspoelbak met zowel warm en koud water.

Omgeving

De omgeving van deze familiecamping in Zuid Holland staat bekend om de uitgestrekte natuurgebieden, fiets– en wandeltochten.
In beide gebieden zijn door stichting Natuurmonumenten diverse wandeltochten uitgezet. Bovendien vindt u op Tiengemeente het uitgebreide natuurbezoekerscentrum. Verder zijn er op korte afstand diverse recreatiemogelijkheden op het Haringvliet.
Te denken valt aan surfen, duiken en vissen. Maar ook totaal ontspannen behoort tot de mogelijkheden op één van de vele strandjes die u langs het Haringvliet vindt.

Contactgegevens
 
Naam:Familie A.C. Bruijnzeel
Adres:Molendijk 2
Postcode:3265 AB
Plaats:Piershil
Telefoonnummer:0186-691353 of 06-12951186
E-mail:nbruijnzeel@hetnet.nl

Wilt u meer informatie over deze gezellige familiecamping in Zuid Holland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping Oud Piershil in Piershil