minicampings flevoland cover

Minicamping P90 in Dronten

Minicamping P90 in Dronten, een kleine camping in Flevoland, is idealistisch gelegen tussen Elburg en Dronten in de polderprovincie Flevoland. Door de ligging van de camping biedt niet alleen de camping zelf u tal van mogelijkheden maar ook de schapen boerderij die er bij hoort en bovenalles de omgeving van de camping. Wacht dat u van een dagje naar Walibi World? Of een dagje naar Lelystad of Almere? Tal van mogelijkheden vanaf minicamping P90 in Dronten.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Flevoland heeft ruime royale staanplaatsen allen uiteraard voorzien van electra. Daarnaast zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig. Er is een ruime toilet unit met douches en wastafels, een kleine recreatieruimte met koelkast en gasformuis, wasmachine (gebruik in overleg mogelijk), jeu de boules baan, skelters, schommels en kleine glijbaan voor de kinderen, kaarten voor de vele wandel en fietsroutes in de omgeving.

Omgeving

Minicamping P90 ligt in oostelijk Flevoland nabij Elburg, Dronten en Kampen. Een omgeving waar iedere fiets, wandel en natuurliefhebber gerust zijn/haar hart op kan halen. Daarnaast zijn er diverse meren in de omgeving te vinden waar u kunt zwemmen, vissen en andere watersporten kunt beoefenen. Natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid om een dagje naar Lelystad of Almere te gaan. Walibi World, Het Dolfinarium, Bataviastad en het luchtvaartmuseum zijn allemaal mogelijkheden waar u, eventueel met u kinderen, naar toe kunt gaan om een dagje cultuur op te doen. Ook is er nog een overdekte schaatsbaan bij Dronten te vinden (die het hele jaar geopend is) en u kunt kleiduiven schieten bij Durhout en Mees. Ook is het zelfs een mogelijkheid om bij de Riviera camping te skiën in de volle zomer. Al met al biedt minicamping P90 volop mogelijkheden.

Contactgegevens
 
Naam:Fam. Radersma
Adres:Stobbenweg 29
Postcode:8251 PX
Plaats:Dronten
Telefoonnummer:0321 – 316190
E-mail:info@p90.nl

Wilt u meer informatie over minicamping P90 in Dronten?
Bekijk dan zeker ook de website van deze kleine camping in Flevoland