minicampings drenthe cover

Minicamping Paardelanden in Linde

Minicamping Paardelanden in Linde, een kleine camping in Drenthe, waar u terecht kunt voor rust, ruimte, natuur en ontspanning in een van de prachtigste gebieden van Nederland.Deze in het Reestdal gelegen camping laat u 2 provincies op ongekende wijze meemaken. Drenthe en Overijssel liggen aan uw voeten tijdens het verblijf op deze camping waar u kunt genieten van afgezonderd kamperen in combinatie met steden op steenworp afstand. Al met al een aangenaam verblijf is zeker mogelijk bij minicamping Paardelanden in Linde.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Drenthe is voorzien van ruime plaatsen met een weids uitzicht. Regelmatig ziet u diverse dieren waaronder reeën, ooievaars en hazen. Een idyllisch plekje volgens de eigenaren en de bezoekers van minicamping Paardelanden in Linde. Er zijn totaal maar 10 plaatsen die allen voorzien zijn van electra. Daarnaast zijn er diverse watertappunten, een wasmachine en uitstekend sanitair. Bovendien heeft u (indien mogelijk) de keuze uit zon of schaduw plaatsen.

Omgeving

De omgeving van deze kleine camping in Drenthe is ronduit prachtig. Niet alleen kunt u genieten van weidse uitzichten maar ook zijn er in de directe omgeving van de camping diverse dorpen en steden te vinden waar u voldoende cultuur op kunt doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Hoogeveen en Zwolle? Daarnaast biedt het Reestdal voldoende natuur voor iedere liefhebber.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping Paardelanden
Adres:Paardelanden 6
Postcode:7925PK
Plaats:Linde
Telefoonnummer:0523 – 235705 of 06 52072004
E-mail:info@minicamping-paardelanden.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Drenthe?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping Paardelanden in Linde.