minicampings litouwen cover

Minicamping Pajiesmeniai in Litouwen

Minicamping Pajiesmeniai laat u genieten van Litouwen op een wijze die nooit eerder is gehanteerd. Kies uit 1 van de 2 projecten om te gaan kamperen bij het prachtige litouwe en ontdek wat het land u te bieden heeft.Bij de receptie van Minicamping Pajiesmeniai wordt Engels, Duits, Nederlands, Frans, Russisch en Litouws gesproken. Gids diensten in het Engels, Litouws en Russisch.De camping is gelegen in noord Litouwen 1,2 km van de Via Baltica (A10,E67) weg “Kaunas-Riga-Talinn”. De Koördinaten van onze camping zijn:  56.10850, 24.48450 (Decimal Degrees) 56° 6′ 30.5994″N  24° 29′ 4.2″E (Degrees, Minutes, Seconds)

Faciliteiten

U heeft een unieke keuze uit 2 projecten momenteel (op 1 km afstand van elkaar):
1. MINI CAMPING + CAMPER PLACE.
2. MINI CAMPING + OUDE BOERDERIJ.

1. MINI CAMPING + CAMPER PLACE ligt in het dorp.
Verbinding internet (WiFi), elektriciteit, water, wc, douche. Er zijn 2 gescheiden plaatsen voor tenten (10) en campers/ caravans (20) en 2 tot 4 persoons kamers in het huis van de eigenaars.  Voor de campers/ caravans: mogelijkheid om bio-toilet /afval water te legen,  parkeren op gras of op asfalt,. Plaats voor zwemmen en vissen (meertje) 200 m, bos 500 m, winkel 400 m, restaurant 2 km. Huisdieren toegestaan. Gasten zijn het hele jaar welkom!

2. MINI CAMPING + OUDE BOERDERIJ boerderij is gelegen tussen een bos en natuurreservaat.
Bedoeling is om de BOERDERIJ, verbouwd in de stijl van 1939, deze zomer in gebruik te nemen.  Er is ook een oude Litouwse sauna, schuur met oude landbouwwerktuigen, groentenkas, tuin en een vijver met vis en bevers in de riviertjes. In het woonhuis zijn 2 kamers voor 2 tot 4 personen elk, keuken en badkamer. Tevens is de zomerkeuken ook geschikt voor verblijf van 2 personen.  Op de  MINI CAMPING is plaats voor 10 tenten. Oppervlakte terrein 1.5 ha.

Omgeving

De omgeving is het mooie Litouwse landschap vlakten afgewisseld met bosschages, riviertjes en kleine dorpjes omgeven door landbouwgronden. Het Karstproces heeft hier in dit deel van Litouwen een uniek landschap gecreëerd met kleine en grote sinkholes.  De regio is ecologisch gevoelig en erg schoon. Erg geschikt voor wandel en fietstochten.  Met auto, camper of motorfiets zijn er veel dagtochten te maken in Litouwen of Letland. Litouwen is een klein land. De Minicamping ligt 1200 meter van 1 van de voornaamste autowegen de – E67 en 20 km van de grens met Letland. Bezienswaardigheden: Birzai regionaal park – 2 km, Kruisheuvel – 80 km, Kasteel Bauska – 40 km (LV), Rudale paleis – 55 km (LV), Riga 100 km (LV).

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping Pajiesmeniai
Adres:Sodo str. 3
Postcode:LT-39449
Plaats:Pajiesmeniai(Pasvalys distr.)
Telefoonnummer:+37060329485  
E-mail:gerai.labai@gmail.com

Op zoek naar meer informatie over deze kleine camping in Litouwen?
Bezoek dan zeker ook de website via onderstaande link:

http://www.camperplace-ltu.page.tl/