minicampings noord-brabant cover

Camping Park de Nieuwe Riet in Oud Gastel

Camping park De Nieuwe Riet in Oud Gastel, een kleine camping in Noord Brabant, is een voormalig agrarisch bedrijf. De boerderij dateert uit 1937 en is grotendeels gerestaureerd. De oude boerderij en diverse schuren zijn in takt gebleven en laten u nog genieten van het platteland. De aanwezige hond, kat, geiten en kippen zorgen voor gezelligheid en maken de boerderij compleet. Het park is omringd met bomen en langs de rand loopt een watergang De Riet. De gehele camping heeft een oppervlakte van 3 ha. waarvan momenteel 1 ha. is ingericht voor het kamperen. Minicamping Park de Nieuwe Riet in Oud Gastel is zeker het bezoeken waard.

Faciliteiten

Camping park De Nieuwe Riet heeft 25 percelen voor het plaatsen van uw caravan, tent, camper of vouwwagen op groene plekken vanaf 130 m2 t/m 180 m2 allen uiteraard voorzien van electra. Daarnaast zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig zodat u zich zelfs op vakantie omringd zal voelen door luxe. Een aspect wat de beleving van het kamperen op minicamping de Nieuwe Riet een extra dimensie geeft.

Omgeving

Het park “De Nieuwe Riet” ligt, niet ver van de Belgische grens, vlakbij Oudenbosch. Een plaats die bekend staat om haar Basiliek. (een kopie van de St.Pieter uit Rome) Maar dit is ook een prettig dorp om te winkelen en de vele andere toeristische attracties te bezoeken. Verder treft u rond ons park zeer veel wandel en fietsroutes aan om er lekker op uit te trekken. Het Laarzenpad is een stukje schitterend ongerept natuurgebied wat zeker de moeite waard is om eens te bezoeken.
De oude woonkamer van de boerderij is geheel opgeknapt en ingericht voor de huid- en gezondheidspraktijk Enface. U kunt hier een afspraak maken om een ontspannende behandeling te krijgen of meer te leren, ervaren en genieten van natuurgeneeskunde of aromatherapie. Kortom een veelzijdige praktijk.

Op het park “De Nieuwe Riet” richten ze zich op recreanten die de 40 zijn gepasseerd en opzoek zijn naar rust, natuur en ontspanning. Ideaal wanneer u eens geen kinderen om u heen wilt horen. Hier zult u ook geen kantine met gokkast, zwembad, winkel of disco vinden. De recreanten op dit park zijn mensen die willen onthaasten, wandelen of fietsen en vooral van de natuur en stilte willen genieten. De hond is ook welkom.

Contactgegevens
 
Naam:Fam. Visser Koghee
Adres:Noordhoeksestraat 3a
Postcode:4751 TM
Plaats:Oud Gastel
Telefoonnummer:0165 – 313 077
E-mail:info@denieuweriet.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Noord Brabant?
Bezoek dan zeker ook de website van minicamping/camping Park de Nieuwe Riet in Oud Gastel