minicampings zeeland cover

Minicamping Roos en Doorn in Aagtekerke

Minicamping Roos en Doorn nabij Aagtekerke in Zeeland is centraal gelegen tussen Aagtekerke en Domburg wat deze camping een groot aanbod aan mogelijkheden geeft. Domburg zelf ligt op slechts 1,5 km afstand van de camping en het strand van Domburg op slechts 2 km. Dit biedt u gigantisch veel mogelijkheden in de directe omgeving vanaf de camping. Op deze familiecamping heerst een gezellige sfeer. De plaatsen zijn verdeeld over 6 velden waar ook volop bomen aanwezig zijn rond en tussen de velden zodat u ook kunt kiezen uit het soort plaats dat u wilt (zon, schaduw, wind, luwte), bovendien bieden deze bomen u een prachtig uitzicht in het voorjaar als deze in bloei staan. Ook staan er tussen de gewone bomen een aantal fruitbomen en naast de parkeerplaats groeien moerbeien, stoofperen, zoete appeltjes en pruimen aan diverse bomen. Kortom volop genot bij minicamping roos en doorn in Aagtekerke, een familiecamping in Zeeland.

Faciliteiten

Deze gezellige familiecamping in Zeeland beschikt over een sanitaire ruimte welke volledig betegeld is en opgesplitst is in 2 delen, een heren deel en een dames deel. Ieder deel bestaat uit 2 ruime douches, 2 wc’s, 2 grote ronde wasbakken. Daarnaast is er in een aparte ruimte plaats om af te wassen met gratis warm water. Ook staat hier een wasmachine waar u tegen een kleine vergoeding gebruik van mag maken. Er is een koelkast met klein vriesvak, een strijkbout met bijbehorende strijkplank en een informatierek met folders over de omgeving (inclusief uitstapjes) aanwezig.

Alle plaatsen op minicamping Roos en Doorn is voorzien van een 6 ampere gezekerde stroomaansluiting. Verder zijn er over het terrein verdeeld verschillende watertappunten te vinden. Tot slot is er ook een stortplaats voor het chemisch toilet aanwezig. U kunt dus volop genieten van één van 25 ruime plaatsen met voldoende voorzieningen om aan al uw behoeften te voldoen.

Omgeving

In de directe omgeving van minicamping Roos en Doorn kunt u prima fietsen en wandelen. Er zijn volop kleine dorpjes om te bezichtigen in de omgeving en er zijn verscheidene uitgestippelde fietsroutes te vinden rondom het gebied van Aagtekerke en Domburg. Er zijn voldoende culture uitstap mogelijkheden in de omgeving zoals bijvoorbeeld de oude kerk in Aagtekerke, de korenmolen (welke te bezichtigen is als de wieken draaien) of de grote speeltuin voor de kinderen.

In de directe omgeving is een jeugdherberg te vinden, daarnaast is er nog een vuurturen die u kunt beklimmen, vlissingen is ook zeker de moeite waard voor een uitstapje en dan is er ook nog de reptielenzoo Iguana (reptielendierentuin). Al met al hoeft u zich zeker niet te vervelen tijdens uw verblijf op minicamping Roos en Doorn in Aagtekerke.

Contactgegevens

Naam: Familie Bosselaar
Adres: Roosjesweg 8
Postcode: 4363 RE
Plaats: Aagtekerke
Telefoonnummer: 0118-581348 of 06-14126408
E-mail: roosendoorn@hetnet.nl

Wilt u meer informatie over minicamping Roos en Doorn in Aagtekerke?
Bekijk dan zeker ook de website van deze fantastische camping in Zeeland

<< terug naar het minicamping overzicht van zeeland