minicampings zeeland cover

Minicamping Sint Jan in Aagtekerke

Minicamping Sint Jan in Aagtekerke is een kleine camping in Zeeland op het eiland Walcheren. Deze camping is rustig en landelijk gelegen en geschikt voor jong en oud. Dicht bij de natuur, de dieren en toch niet hopeloos afgezonderd? Dat kan nu bij deze fantastische camping welke voorzien is van uitstekende en moderne voorzieningen zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. De omgeving is ideel om er op uit te gaan op de fiets of om een lekkere wandeltocht te maken en het grote voordeel van zeeland is dat er altijd ergens in de buurt wel water te vinden is om in te zwemmen of te vissen. Dit maakt minicamping Sint Jan in Aagtekerke geschikt voor jong en oud.

Faciliteiten

De camping heeft een modern toiletgebouw met 4 toiletten, 4 wascabines, 2 douches, een afwasplaats, aparte kinder/ familiedouche en een stortplaats voor uw chemisch toilet. Verder zijn er een koelkast en vriezer aanwezig waar u gratis gebruik van kunt maken. Tegen bijbetaling kunt u ook nog eens gebruik maken van de wasmachine en de droger, dus als de nood hoog is, kunt u ook hier terecht.

Alle campingplaatsen van minicamping Sint Jan in Aagtekerke hebben een ruime afmeting en zijn allen voorzien van een 6 ampere stroomaansluiting. Ook aan de kinderen is gedacht met meerdere speeltoestellen en een trampoline zodat ook zij zich lekker uit kunnen leven tijdens hun vakantie. Als u in de directe omgeving eens lekker wilt eten kunt u terecht bij de manege die zich op 300 meter van de camping bevindt. Ook geschikt om eens paard te gaan rijden dus.

In verband met de rust op de camping en de veiligheid van de kinderen zijn auto’s op de camping niet toegestaan. U wordt dan ook verzocht gebruik te maken van het aparte parkeerterrein.

Omgeving

Op nog geen 1,5 km van minicamping Sint Jan bevinden zich de schoonste noordzeestranden van Nederland en de bekende badplaats Domburg met een gezellig centrum vol met restaurantjes en winkels zodat u zich ook daar eens lekker uit kunt leven. Walcheren is een groen en afwisselend eiland wat zich uitstekend leent voor het maken van fiets of wandeltochten. Het eiland staat tevens bekend om de vele wandel en fietstochten. En mocht het nou zo zijn dat walcheren u niet genoeg mogelijkheden voor het fietsen biedt dan kunt u 1 keer per uur met een veerboot naar Vlissingen toe gaan en daar uw fietsroutes verder uitvoeren.

Attracties in de omgeving van Minicamping Sint Jan.
In de directe omgeving van de camping zijn ook diverse toeristenmarkten te vinden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een dagje te gaan zwemmen in subtropisch zwemparadijs de Parel in Domburg. En er zijn in de dorpjes om de camping heen bijna wekelijks oud hollandse spelletjes te doen met als meest gespeelde het folkloristische ringsteken.

Mocht u van mening zijn dat u alles in de omgeving heeft gezien en nog meer wilt doen, dan is er ook nog de mogelijkheid om een uitstapje te maken naar België waar u al kunt zijn binnen 1,5 uur rijden. U kunt dan eens de steden Gent en Brugge bekijken. Mocht dit ook nog niet genoeg zijn, rijdt u dan eens door naar Antwerpen voor een dagje vermaak.

Contactgegevens

Naam: minicamping Sint Jan
Adres: PRELAATWEG 82
Postcode: 4363 NJ
Plaats: AAGTEKERKE
Telefoonnummer: +31(0)118-581926
E-mailadres: sintjan@zeelandnet.nl


Wilt u meer informatie over minicamping Sint Jan in Aagtekerke?
Bekijk dan ook eens de website van deze familiecamping in Zeeland.

<< terug naar het overzicht van de provincie