minicampings flevoland cover

Minicamping ‘t Hecht in Dronten

Minicamping ‘t Hecht in Dronten, een kleine camping in Flevoland waar een ieder kan genieten van de rust en ontspanning die de ingepolderde provincie biedt. Deze camping biedt u haast onbeperkte mogelijkheden. Niet alleen kunt er kamperen maar er is ook heel veel te beleven in de buurt van deze camping. Wat dacht u bijvoorbeeld van Walibi World? Het stadje Elburg, vele fiets en wandelroutes en veel natuur. U zult zich alleen daarma al niet hoeven te vervelen. Daarnaast biedt het terrein van de camping ook vele mogelijkheden voor de kinderen om te kunnen spelen. Al met al biedt minicamping ‘t Hecht in Dronten echt mogelijkheden voor elk type kampeerder.

Faciliteiten

Op deze kleine camping in Flevoland is veel te beleven mede dankzij de aanwezige boerderij. Er zijn ruime kampeerplaatsen van ongeveer 100 m² allen voorzien van electra. Daarnaast zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig. Ook is er de mogelijkheid om uw fietsen overdekt te stallen en er is een parkeerplaats aanwezig voor de auto’s. Eventueel kunt u gebruik maken van de aanwezige wasmachine, droogtrommels en koelkast. Honden zijn in overleg toegestaan en er zijn prachtige fiets en wandelroutes verkrijgbaar bij de receptie.

Omgeving

Net als minicamping ‘t Hecht zelf heeft ook de omgeving veel te bieden voor veelzijdige kampeerders. Zo kunt u genieten van rust en ontspanning, natuur en cultuur. Natuurlijk is er dan ook nog Walibi World waar u met uw kinderen zat 1 tot 2 dagen zoet kunt zijn. Ook zijn er nog tal van dorpen en steden in de omgeving waar u zo bij langs kunt om eens een kijkje te nemen hoe het leven er hier aan toe gaat. Mocht u dit nog niet genoeg mogelijkheden bieden dan kunt u ook nog een dagje naar Bataviastad toegaan met meer dan 100 verschillende merken in diverse outlet stores. Lelystad is daarnaast ook nog een optie net als Almere. Al met al mogelijkheden genoeg voor elk type kampeerder.

Contactgegevens
 
Naam:Lippe Veenstra en Annemieke Wevers
Adres:Stobbenweg 40
Postcode:8251 PX
Plaats:Dronten
Telefoonnummer:0321-313971 of 06 55 76 49 60
E-mail:info@thecht.nl

Wilt u meer informatie over minicamping ‘t Hecht in Dronten?
Bekijk dan zeker ook de website van deze kleine camping in Flevoland