minicampings gelderland cover

Minicamping ‘t Hinkel

Bij minicamping ‘t Hinkel in Emst (gemeente Epe), een kleine camping in Gelderland is de camping gelegen naast de boerderij met volop dieren, akkerbouw en bloembollenspoelerij. De camping is gelegen op een levendige locatie in het agrarische gebied van Emst met de bossen en heide van het Kroondomein, maar ook de prachtige IJssel met zijn uiterwaarden op fietsafstand. Kortom een prachtige omgeving om bijvoorbeeld per fiets of voet te verkennen. Er is voldoende vis, fiets en wandelmogelijkheid in de omgeving en de camping is gelegen aan een bestaande knooppuntenroute. Kortom, bij minicamping ‘t Hinkel in Emst is voldoende te beleven.

Voorzieningen

Bij deze minicamping in Gelderland zijn uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig. Nergens wordt gewerkt met muntautomaten dus alles is vrij te gebruiken. Alle plaatsen op de camping zijn voorzien van een electra aansluiting en de plaatsen zelf zijn ruim opgezet op de prachtige veldjes (die meer weg hebben van een gazon). Sommige plaatsen zijn voorzien van tussenhegjes, andere zijn op een open veld gelegen. Enkele plaatsen hebben een verharding voor uw voortent.

Vertier 

Ook aan het vermaak van zowel senioren als kinderen is gedacht met diverse speeltoestellen, jeu de boule-baan, spellen, zandbak, dartbord, tafelvoetbal, fietsjes, skelter en dergelijke. Iedereen wordt zeer gastvrij onthaalt met een kop koffie en een plak arretjescake, hetgeen inmiddels een ware traditie is geworden.

Omgeving 

Op loopafstand heeft u zwemwater, viswater, één van de mooiste beautyfarms van het land en een waterskibaan. Binnen fietsafstand is er te veel om allemaal op te noemen, maar zeker voor een ieder wat wils!

Kortom, als u op vakantie wilt in Gelderland en u bent op zoek naar een minicamping in de buurt van Emst? Dan kunt u zeker eens gaan kijken bij minicamping ‘t Hinkel waar u zeker terecht kunt voor een heerlijke vakantie.

Contactgegevens:

Naam: Ben en Trees Doorn, Erik en Lian Gorkink
Adres: Nijbroekerweg 5a
Postcode: 8166 KR
Plaats: Emst
Telefoonnummer: 0578 – 66 11 90 | 0578 66 17 53 (b.g.g.)
E-mail: minicamping.hinkel@hetnet.nl

Wilt u meer informatie over minicamping ‘t Hinkel in Emst?
Bekijk hier dan de website van deze camping in Gelderland