minicampings groningen cover

Minicamping ‘t Hofje in Slochteren

Minicamping ‘t Hofje in Slochteren, een kleine camping in Groningen, is ideaal gelegen in het midden van Groningen. Daarnaast heeft de camping ook nog eens een ANWB keuring en TOP NORM certificaat. De ligging van de camping, centraal in de provincie Groningen, maakt het een ideaal uitgangspunt om de provincie te verkennen. Er is altijd wel iets interessants in de buurt te vinden. Dit maakt minicamping ‘t Hofje tot een uitstekende keuze.

Faciliteiten

De camping heeft een flink aantal ruime plaatsen. Daarnaast is er een keurig en redelijk nieuw sanitairgebouw waar u onder andere 4 douches, 2 damestoiletten, 2 herentoilette, 1 urinoir, 2 dames wastafels, 1 heren wastafel en een groot aanrechtblad vindt. Ook is er een stortplaats voor uw chemisch toilet aanwezig.

Omgeving

Door de idealistische ligging van de camping is dit een keuze bij uitstek aangezien u er zelf voor kunt kiezen wat u wilt gaan doen. U kunt op de culturele toer gaan en verschillende steden en dorpen aandoen om eens te kijken wat de Groningse mensen u te bieden hebben, of u kunt natuurlijk ook gewoon de natuur in trekken met een kano of op de fiets of gewoon lopend. Er zijn zoveel mogelijkheden in Groningen op te noemen dat u zekers eens de VVV website moet raadplegen of de website van de provincie.

Contactgegevens
 
Naam:Jantje ter Veer
Adres:Hoofdweg 271
Postcode:9621AK
Plaats:Slochteren
Telefoonnummer:0598421573
E-mail:info@thofje.org

Wilt u meer informatie over de minicamping in Slochteren?
Bekijk hier dan de website van deze kleine camping in Groningen

<< terug naar het minicampings overzicht van Groningen