minicampings noord-brabant cover

Minicamping ‘t Hulpgat in Uppel/Almkerk

Minicamping ‘t Hulpgat is gelegen in Uppel/Almkerk, een klein rustig drop in het noorden van Noord-Brabant. Er zijn 15 ruime kampeerplaatsen op het kampeerterrein met daarbij een prachtige vijver. Voor een aangename vakantie in een mooie omgeving met veel natuurschoon bent u hier aan het goede adres. De kleine camping bezit een prachtig uitzicht waar u prima tot rust kunt komen. Tevens zijn wij aangesloten bij de vereniging boerenkampeerdersAl met al staat Minicamping ‘t Hulpgat garant voor een goeie vakantie.

Faciliteiten

Minicamping ‘t Hulpgat heeft ruime standplaatsen en een recreatieve visvijver. Er is een grote speelweide voor de kinderen en uistekende sanitaire voorzieningen. Ook is er een receptie aanwezig in de vorm van een authentieke hooiberg. Er is gelegenheid voor afwassen met warm water (gratis). Ook is er de vijver direct gegelen aan de kano route land van heusden in Altena. Er zij diverse fiets en wandelroutes in de omgeving die u mooi eens bij langs kunt gaan. Genoeg mogelijkheden dus voor een kleine camping in Noord Brabant.

Omgeving

Op het boerenland is niet alleen weiland maar ook schitterende natuur zoals het nationaal park de Biesbosch. Onderstande webpagina’s geven extra informatie over het natuurgebied. 

Ook is het historisch vissersstadje woudrichem is een bezoek waard. Tevens kunt u in woudrichem het voetveer nemen naar het middeleeuws kasteel slot loevestein. 
Informatie Woudrichem 1 
Informatie Woudrichem 2 
slot Loevestein

Contactgegevens
 
Naam:Onbekend
Adres:Provincialeweg Noord 53a 
Postcode:4286 EC
Plaats:Almkerk
Telefoonnummer:+31 (0)6 5330 1912 
E-mail:info@Hulpgat.nl 

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Noord Brabant?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping ‘t Hulpgat in Almkerk