minicampings gelderland cover

Minicamping ‘t Kuyperke

Minicamping ‘t Kuyperke in Batenburg is een kleinschalige camping in Gelderland. De camping is gelegen bij de boerderij en u kunt kiezen tussen 2 velden bij aankomst. U kunt kiezen uit de dijkkant en de de meer beschutte kant maar in beide gevallen kunt u goed merken wat kamperen bij de boer op een minicamping betekend. Niemand maar dan ook echt niemand hoeft zich hier te vervelen. Als u zich niet goed op de camping kunt vermaken met het vertier dat er is dan kunt u altijd nog in de nabije omgeving terecht voor voldoende recreatieve activiteiten. Dat maakt minicamping ‘t Kuyperke dan ook geschikt voor jong en oud.

Omgeving

In de directe omgeving van de camping vindt u vele verschillende fietsroutes met verschillende thema’s over verschillende lengtes door verschillende stukken land. Verder kunt u ook een kijkje nemen bij de tuinen van Appeltern, beeldenatelier “de Ganzenhoek”, of een forel aan de haak slaan bij forellenvijvers ’t Mun. In Hernen kunt u echte boerenkaas kopen op de kaasboerderij of een bezoek brengen aan het kasteel (bekend van Floris!). Daarnaast kunt u één van de vele molens te bezoeken in het land van Maas en Waal of de tingieterij in Alphen bezichtigen; kortom mogelijkheden te over.

En waterliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de dichtbij zijnde recreatieplassen. Men kan hier vissen, zwemmen, surfen, kanoen of zeilen. Op de Maas kan met waterskiën.

Kortom: Minicamping ’t Kuyperke is een ideale locatie voor familie- en vriendenreünies, conferenties, bijeenkomsten, etc..

Contactgegevens:

Naam: Bert en Ilse Kuypers
Adres: Liendensedijk 5
Postcode: 6634 KJ
Plaats: Batenburg
Telefoonnummer: 0486 – 411 347 of 06 – 53 77 59 88
E-mail: info@kuyperke.nl

Wilt u meer informatie over minicamping ‘t Kuyperke in Batenburg?
Bekijk dan zeker ook de website van deze kleine camping in Gelderland.

<< terug naar het overzicht van minicampings in de provincie