minicampings friesland cover

Minicamping ‘t Lemsterhop in Lemmer

Camping ‘t Lemsterhop is landelijk gelegen op de grens van Friesland, net buiten het watersportdorp Lemmer. Kom en geniet van dit natuurlijke gebied met haar schitterende omgeving. Geniet van de rust en de ruimte die ‘t Lemsterhop biedt.
Onze camping is toegankelijk voor iedereen en daarmee bij uitstek geschikt voor gasten met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking. Ook het sanitair van de camping is geschikt voor minder valide mensen.

Op onze boerderij kunt u het reilen en zeilen van een echte Friese boerderij van dichtbij meemaken. Er zijn volop mogelijkheden om mee te helpen op de boerderij, zoals het voeren van onder andere: de paarden, de kippen en de konijnen.

Faciliteiten

Onze camping biedt u:
15 ruime plaatsen
10 ampère stroom
Geheel aangepast sanitair voor minder validen
5 luxe douches en 3 toiletten
Gebruik van wasmachine en/of droger
Een recreatieruimte
Veel groen en dieren
Leuk om te weten!
In het zomerseizoen staan er in onze groentetuin allerlei soorten groenten en kruiden klaar om geoogst te worden. Tegen een kleine vergoeding kunt u verse groente eten. Ook onze kippen doen erg hun best voor u. Zij zorgen voor de verse eitjes bij het ontbijt.

Ook tijdens de regenachtige dagen is het prima vertoeven op onze boerencamping. In onze recreatieruimte zijn er veel leuke dingen te doen!
Bijvoorbeeld: een potje poolen of darten, televisie kijken of ouderwets gezellig een spelletje doen. Voor zowel jong als oud is op onze boerderij van alles te zien en te beleven!

Omgeving

Bent u een natuurliefhebber en houdt u van fietsen of wandelen? Er zijn voldoende fiets- en wandelroutekaarten aanwezig om u vele dagen te kunnen vermaken. Daarnaast kunt u ook altijd uitstapjes maken naar diverse plaatsen in de omgeving zoals Sneek, Workum, Hindeloopen, Stavoren, Sloten en Bal. Bezoek desnoods een van de musea in deze plaatsen. Al met al is het prima vertoeven op en om boerderijcamping ‘t Lemsterhop heen.

Contactgegevens
 
Naam:Familie Dijkman
Adres:Frieseweg 2
Postcode:8531 XB
Plaats:Lemmer
Telefoonnummer:0514-561992
E-mail:info@camping-lemsterhop.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Friesland?
Bezoek dan zeker ook de website van minicamping ‘t Lemsterhop in Lemmer