minicampings gelderland cover

Minicamping ‘t Nieuw Heegt

Minicamping Nieuw Heegt in Aalten is een kleine camping in Gelderland nabij de Duitse grens. Als u het echte vakantiegevoel eens mee wilt maken dan zult u hier eens moeten verblijven. Naast de camping is ook een paardenstalling aanwezig. U kunt dus ook uw eigen paard/pony meenemen op vakantie (graag wel in overleg) en natuurlijk is er de mogelijkheid om te helpen met het verzorgen van deze dieren.

De omgeving

In de directe omgeving van de camping is van alles te beleven en iedere visser, fietser, wandelaar of spotter kan er gerust zijn/haar hart ophalen. ER is voldoende water in de buurt om eens lekker te gaan vissen. In de omgeving zijn speciale fietsroutes aangelegd en wandelroutes zijn er in overvloed in alle lengtes. U kunt dus zelf lekker kiezen wat u wilt gaan doen.

Faciliteiten

De camping heeft 15 ruime afgescheide staplaats en 4 varavns voor de verhuur. U hoeft dus niet eens uw eigen caravan mee te nemen. Er is een mooi speelveld voor de kinderen waar ze zich gerust de halve dag tot een hele dag kunnen vermaken. Op de kleine boerderij zijn er zoogkoeien en pony’s om door de kinderen te verzorgen. Daarnaast is er een uitstekend uitgerust sanitair aanwezig dus daar hoeft u zich bij deze minicamping in Aalten ook geen zorgen over te maken.Voor minder weer hebben we ons “hoenderhok” een kleine ruimte met sjoelbak, tafeltennistafel en voetbaltafel. Ook is hier een kleine bibliotheek.

In de nabijheid

De camping ligt in de buurtschap Lintelo, dit ligt tussen Varsseveld en Aalten.Vanuit uw tent of caravan heeft u het uitzicht op de uitgestrekte weides met koeien en hun spelende kalfjes en de pony’s. De camping ligt aan de “Heurne-route”, een bewegwijzerde ANWB fietsroute. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van prachtige fietstochten.

Contactgegevens:

Naam: Bert en Netty Kamink
Adres Navisweg 1
Postcode: 7122 ME
Plaats: Aalten
Telefoonnummer: 0543 – 461 283
E-mailadres: info@nieuwheegt.com

Wilt u meer informatie over minicamping ‘t Nieuw Heegt in Aalten?
Bekijk dan zeker ook de website van deze kleine camping in Gelderland

<< terug naar het minicamping overzicht van de provincie