minicampings groningen cover

Minicamping ‘t Nije Hof in Stadkanaal

Minicamping ‘t Nije Hof in Stadskanaal, een kleine camping in Groningen, waar u verblijft op een ruim terrein van circa 2 hectare met een grote zwem- en visvijver. De rustige en gezellige camping in Groningen laat u de provincie beleven als nooit tevoren. Ruime plaatsen en een groot open terrein sieren het aanblik van deze kleine camping. Idealistisch gelegen nabij de provincie Drenthe geeft de omgeving extra veel mogelijkheden waardoor de camping uitermate geschikt is voor langere vakanties. Al met al hoeft u zich geen moment te vervelen tijdens uw verblijf bij minicamping ‘t Nije Hof in Stadkanaal.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Groningen beschikt over 25 ruime plaatsen allen voorzien van elektra. De camping heeft een nieuw, zeer net en ruim opgezet toiletgebouw voorzien van gescheiden douches, gescheiden dames- en herentoiletten, uriniors en op zowel de dames- als de herenafdeling een invalidentoilet met douche. Beide ruimtes zijn voorzien van wastafels en spiegels.Er is een aparte gelegenheid voor het legen van uw chemische toilet. Ook aan de afwasgelgenheden is gedacht met onder andere 6 spoelbakken, allen voorzien van warm water, een wasmachine en een centrifuge.

Speciaal voor de kinderen is er een nieuw aangelegde speeltuin te vinden met splinternieuwe speeltoestellen om ook de allerkleinsten uren te kunnen vermaken terwijl uzelf toe kunt kijken vanaf uw voortent. De receptie bevat informatie over de omgeving zodat u weet wat u ook buiten de camping kunt doen. Routes hiervoor kunt u uitstippelen terwijl uzelf geniet van een overheerlijke bak koffie of thee.

Omgeving

In de directe omgeving van minicamping ‘t Nije Hof zijn vele fiets- en wandelroutes.Er is veel natuurschoon in de nabije omgeving; zoals natuurgebied de Vloeivelden met het naast gelegen bos te Stadskanaal, en vlak achter de camping ligt een stuk bos van ruim 8 ha. Daarnaast liggen op korte afstand de Staatsbossen van Borger/Odoorn met de vele Hunebedden en het Boomkroonpad (ook hiervan is alle informatie aanwezig op de camping). Ook vindt u in deze omgeving vele idylische dorpjes zoals Borger, Exloo, Eext en vele andere met eeuwen oude boerderijen.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping ‘t Nije Hof
Adres:Spoorstraat 29b
Postcode:9503 AM
Plaats:Stadkanaal
Telefoonnummer:0599 – 65 88 92 of 06 22 489 599
E-mail:info@nijehof.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Groningen?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping ‘t Nije Hof in Stadskanaal