minicampings overijssel cover

Minicamping ‘t Oelenreef in Enter

Minicamping ‘t Oelenreef in Enter, een kleine camping in Overijssel is gelegen in een mooi buitengebied op de grens van Enter en Bornerbroek. De camping zelf biedt u ruime plaatsen en voldoende ontspanning en rust mogelijkheden waarde omgeving van de camping u avontuur kan bieden. Vis liefhebbers, fietsers, wandelaars, ruiters allemaal kunnen ze hier hun hart ophalen. U bent in ieder geval van harte welkom op deze gezellig minicamping ‘t Oelenreef in Enter.

Faciliteiten

De plaatsen op deze prachtige minicamping zijn ruim van opzet en goed bereikbaar met prachtig uitzicht. Verder zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig (2 douches en 2 wc’s), is er gelegenheid om uw vuile vaat af te wassen, is er een wasmachine voor de kleren en een centrifuge. Ook is de mogelijkheid om een caravan te huren mocht u er zelf niet over beschikken.

Omgeving

Enter is een gezellig dorp met zo’n 7000 inwoners en bestaat al sinds 1188. Vroeger leefden de Entenaren voornamelijk van de landbouw maar later werd Enter een belangrijk middelpunt voor de handel. Dit is ook terug te zien in de huizen en straten van het vreselijk gezellige dorp. Daarnaast liggen er in de omgeving prachtige natuur vlakken en andere dorpen en steden voor u om te bezichtigen zodat u zich zeker niet hoeft te vervelen. Minicamping ‘t Oelenreef biedt het allemaal!

Contactgegevens
 
Naam:Fam. Oolbekkink.
Adres:Hoeselderdijk 16
Postcode:7468
Plaats:Enter
Telefoonnummer:06 27210029
E-mail:Info@oelenreef.nl

Wilt u meer informatie over deze prachtige minicamping met vijver?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping ‘t Oelenreef in Enter