minicampings zeeland cover

Minicamping Het Oventje in Zeeland

Minicamping Het Oventje in Zeeland, een kleine camping in Noord Brabant, waar u er eens echt lekker uit kan gaan. Kamperen op de boerderij waar deze kleine camping zich bevindt. Het karakteristieke dorpje Zeeland in Noord Brabant is een prachtige omgeving met onder andere het buurtschap “‘t Oventje”. De camping heeft een beperkt aantal plaatsen waar u kunt genieten van ongerepte rust en natuur. De woorden Heerlijk en Gezellig staan centraal bij minicamping Het Oventje in Zeeland.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Noord Brabant is voorzien van prachtige plaatsen omringt door groen en beplanting. Alle plaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting van 6 of 10 ampère. Bijna iedere plek heeft zijn eigen watertappunt zodat u altijd kunt genieten van vers water. Daarnaast zijn er ook uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig waaronder een verwarmd toiletgebouw, een wasmachine en centrifuge, een gratis tennisbaan, draadloos internet, biljartruimte (in overleg, niet voor kinderen) en iedere plek heeft een aansluiting op de riolering. Vor de kinderen is er een speelveldje met schommels, glijbaan en zandbak.

Ook is er voor de kinderen vermaak in de zin van pluimvee. Er is een ren met kippen aanwezig zodat een ieder kan genieten van verse eieren. Als u wilt kamperen op minicamping Het Oventje dan kunt u ook de trouwe viervoeter meenemen mits u hem aanlijnd.

Omgeving

De omgeving van deze kleine camping in Brabant is ideaal voor fietsliefhebbers en speciaal hiervoor zijn er gratis fietsroutes af te halen. Er is een overdekte fietsenstalling aanwezig zodat u ook uw fiets veilig kunt stallen. De omgeving is gevuld met natuurschoon waar u heerlijke wandel of fietstochten kunt maken. Daarnaast is er ook nog natuurpark de Maashorst waar u zich kunt vermaken op reeds uitgezette fiets en wandelroutes. Ook is er een ruiterpad aanwezig mocht u lekker willen paardrijden.

Op fietsafstand vanaf minicamping Het Oventje vindt u ook mogelijkheden om te zwemmen, surfen en te vissen. Vergeet dan niet dat u wel een visvergunning nodig heeft.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping ‘t Oventje – fam. Bongers
Adres:Achteroventje 13a
Postcode:5411 NM
Plaats:Zeeland
Telefoonnummer:0486 – 453789
E-mail:info@oventje.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Noord Brabant?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping ‘t Oventje in Zeeland