minicampings flevoland cover

Minicamping ‘t Ramsveld in Ens

Minicamping ‘t Ramsveld in Ens, een familiecamping in Flevoland, waar u uitstekend terecht kunt voor rust en ontspanning of activiteiten in de directe omgeving van de camping. Deze camping is uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen tot en met senioren die er nog even lekker tussen uit willen. De camping is gelegen in het zuiden van de Noordoostpolder. Nabij gelegen vindt u de Balgstuw bij de brug van Ramspol en Schokland, een voormalig eiland in de vroegere Zuiderzee dat staat op de werelderfgoed lijst. En dat is toch vrij bijzonder. In de omgeving van de camping is van alles te beleven van natuur om lekker in te kunnen fietsen en wandelen tot musea, dorpjes en steden en natuurlijk attractieparken. Dit maakt minicamping ‘t Ramsveld tot een uitstekende optie.

Faciliteiten

Deze familiecamping in Flevoland heeft 15 ruime standplaatsen, allen voorzien van elektriciteit. Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen, een recreatieruimte voorzien van TV, sjoelbak, voetbalspel, dartbord en diverse andere spelen waar u en uw kinderen zich vele uren mee kunnen vermaken. Daarnaast is er een wasmachine waar u gebruik van kunt maken. Voor de kinderen is er een dierenweide met kleine dieren die ze kunnen vertroetelen. Alle voorzieningen zijn voorzien van Warm en koud water. Ook is er een koelkast met een vriesvak aanwezig in de recreatieruimte. Voor de kinderen zijn er verder voldoende mogelijkheden om zich mee te vermaken zoals een mammoetskelter, traptrekker, fietsen en een zandbak. Er is een volleybalnet, tafeltennistafel, en meer. U kunt bij de receptie gratis fietsroutes afhalen of de map bekijken met de uitgaanstips voor de omgeving. Al met al biedt u dit voldoende mogelijkheden op minicamping ‘t Ramsveld.

Omgeving

Er is van alles te beleven in de omgeving van deze gezellige familiecamping in Flevoland. U kunt er voor kiezen een dagje te gaan zeilen met een ingehuurde schipper, u kunt een bezoek brengen aan de balgstuw, schokland met de schokkerhaven of u gaat naar de orchideeënhoeve. Verder zijn dit nog een aantal mogelijkheden:

  • Poldertoren
  • Weerribben
  • Kuinderbos
  • Giethoorn
  • Urk
  • Kinderboerderij Emmelerbos
  • Walibi World
  • Dolfinarium
  • en meer

Natuur is voldoende te vinden in de omgeving dus ook daar hoeft u zich zeker geen zorgen om te maken. Genoeg mogelijkheden dus vanaf minicamping ‘t Ramsveld in Ens.

Contactgegevens
 
Naam:Jos en Maria Snoek
Adres:Ramsweg 6
Postcode:8307 RN
Plaats:Ens
Telefoonnummer:0527-251221 of 06-13961828
E-mail:info@ramsveld.nl

Wilt u meer informatie over deze familiecamping in Flevoland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping ‘t Ramsveld in Ens.