minicampings friesland cover

Minicamping Taniaburg in Leeuwarden

Minicamping Taniaburg in Leeuwarden, een echte boerencamping in Friesland, waar u terecht kunt op een gezellige camping waar een volledig restaureerde boerderij bij staat. De camping is in 1998 begonnen en heeft nu ruimte voor 21 kampeerders met nog een los trekkersveld. Een waardige camping aan de rand van de stad zodat u zich ook niet hoeft te vervelen. Shoppen in Leeuwarden valt ook onder de mogelijkheden als u verblijft op minicamping Taniaburg.

Faciliteiten

Deze boerencamping in Friesland heeft 17 plaatsen voor caravans, 4 plaatsen speciaal voor campers en een apart trekkersveld, een trekkershut, en 2 en een 5 persoonsappartement. Kortom alles is aanwezig om u zoveel mogelijk aan te bieden. De sanitaire voorzieningen die aanwezig zijn op de camping zijn ruim voldoende voor het aantal plaatsen dat er beschikbaar zijn. Er is 1 ruimte met vier toiletten en een chemische stortplaats en een aparte ruimte waar de dames en heren gescheiden in kunnen douches en wassen. Elk deel (zowel dame als heren deel) heeft 4 douches en zeven wastafels. Het gebouw waar de sanitaire voorzieningen in geplaatst zijn bevind zich centraal gelegen op het terrein.

Omgeving

Minicamping Taniaburg in Leeuwarden is mooi gelegen nabij de stad. Dit geeft de omgeving van de camping en de camping zelf gelijk een meerwaarde. U hoeft dus niet alleen voor uw tent te zitten en boekjes te lezen u kunt ook van alles ontplooien. Musea bezoeken, restaurants of terrasjes pakken in de stad, lekker shoppen kan natuurlijk ook maar ook leent de omgeving zich voor bijvoorbeeld vissen, wandelen, fietsen en vogels spotten. Als u lekker wilt varen of peddelen op het water dan kan dat ook met de gratis kano’s die beschikbaar zijn. Zo kunt u al peddelend richting Dokkum varen.

Ook op de camping zelf is voor vertier gezorgt. Er zijn tafeltennis tafels in de schuur aanwezig en natuurlijk is er de ruimte op het terrein zelf om een balletje te gooien of een pluimpje te slaan. Tevens staat een professionele indoor badmintonbaan tot uw beschikking. Bij slecht weer is er altijd nog de kantine waar men droog zit en waar men kan poolbiljarten, darten of een bordspel doen.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping Taniaburg
Adres:Vierhuisterweg 72
Postcode:8919 AH
Plaats:Leeuwarden
Telefoonnummer:058 – 266 22 46
E-mail:info@camping-taniaburg.nl

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Friesland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping Taniaburg in Leeuwarden