minicampings zeeland cover

Minicamping Tellers Hoeve

Minicamping de Tellers Hoeve in Kerkwerve, een kleine camping in Zeeland, is een gezellige camping voor de hele familie om heerlijk te kunnen ontspannen, genieten of activiteiten uit te voeren in de omgeving. De idealistische ligging van de camping heeft als resultaat dat een ieder zich kan vermaken in de directe omgeving. U kunt naar de zee toe voor activiteiten of u kunt in de directe omgeving van de camping terecht als u van fietsen of wandelen houdt. Zo is minicamping de Tellers Hoeve voor jong en oud geschikt.

Faciliteiten

Deze gezellige camping is open van 21 maart tot en met 31 oktober en in deze periode kunt ook u een van de 15 ruime en schitterende plaatsen komen bezetten. Door verschillende heggen aan te brengen tussen de plaatsen kunt u hierlijk genieten van uw eigen prive plaats als het ware. De verdere voorzieningen zijn ook uitmuntend. Er is een aparte heren en dames afdeling zodat u niet gedwongen gezamelijk of gemixt hoeft te douchen of te toiletteren. Er zijn per afdeling 4 douches en 6 wastafels aanwezig tezamen met 4 toiletten. Er is een overdekte afwasplaats, een wasmachine, speelveld voor de kinderen, recreatieruimte (wordt vooral gebruikt bij slecht weer) en tot slot een aparte dierenweide.

Omgeving

Minicamping de Tellers Hoeve is gelegen op het Zeeuwse eiland Schouwen Duiveland en dat biedt gigantisch veel mogelijkheden voor ieder soort kampeerder. Mensen die houden van fietsen en wandelen kunnen hier goed terecht gezien de prachtige omgeving en aangezien zeeland omringt wordt door water kan iedere watersportliefhebber ook zijn hart hier ophalen. Zo hoeft niemand zich hier te vervelen. En mocht de directe omgeving niet genoeg vertier bieden of te weinig culturele mogelijkheden bieden dan kunt u ook met 1,5 rijden in België zijn en daar uw winkelhart, cultuurhart, of ontsnappingshart ophalen met prachtige plaatsen als Gent en Brugge. Zo komt een ieder aan zijn/haar trekken op minicamping de Tellers Hoeve in Kerkwerve.

Contactgegevens
 
Naam:Familie Boot-Bije
Adres:Tellersweg 4
Postcode:4321 TW
Plaats:Kerkwerve
Telefoonnummer:0111 – 672325 of 06 24 723 280
E-mail:info@tellershoeve.nl

Wilt u ook meer informatie over minicamping de Tellershoeve in Zeeland?
Bekijk dan zeker ook de website van deze kleine camping en Kerkwerve.

<< terug naar het minicamping overzicht van de provincie