minicampings drenthe cover

Minicamping Thyencamp in Hooghalen

Minicamping Thyencamp in Hooghalen, een minicamping in Drenthe waar u terecht kunt voor rust, ontspanning en natuur en bovenal kunt u de sleur van het dagelijkse leven achter u laten in het vrije Drenthe. Duurzaam klimaatneutraal kamperen op een klein natuurkampeerterrein in Hooghalen, Drenthe. Er zijn 38 ruime standplaatsen , waarvan 30 voorzien van elektriciteit (6A) en 18 van water en 10 hebben aansluiting op de riolering. Daarnaast is er een veld voor trekkerstenten. In de boerderij bij de camping zijn comfortabele en schone sanitaire voorzieningen en twee recreatie ruimtes annex galerie met internet PC’s en TV. Op het terrein is wifi aanwezig.

Op ons terras kunt u genieten van koffie, bier, wijn, sap en ijs van ecologische en/of fairtrade kwaliteit. Gecertificeerd met de gouden Greenkey en partner van ECEAT en Maatschappelijk verantwoord ondernemen Nederland. Wordt het mooi of juist slecht weer? Geen probleem. Hooghalen en Drenthe hebben zandgrond en het camping terrein is voorzien van drainage, dus geen modderproblemen. De (rookvrije) recreatiezaal annex galerie heeft  Internet-Pc’s , en volop lees”voer”. De tweede expositieruimte beschikt over TV, DVD, video en internet pc. U kunt ook een blokhut / trekkershut huren. Wandelaars en fietsers hebben hier een streepje voor.
Zij kunnen terecht op het trekkers veld en krijgen 10% korting. Komen zij met de trein, dan worden zij gratis opgehaald van het station (Assen of Beilen).

Faciliteiten

Deze minicamping Drenthe heeft 38 ruime standplaatsen waarvan 30 voorzien zijn van 6 ampere stroom aansluiting, 18 zijn voorzien van water en 8 plaatsen hebben een rioolaansluiting. Er is een apart veld voor trekkerstenten. Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over toiletteren, douchen, afwassen en wassen. Ook is er een recreatiezaal aanwezig waar tevens een galerie in gehouden wordt. Op het terras kunt u genieten van een kop Max Havelaar koffie of een goed glas Gulpener Bier. Ook voor ijs liefhebbers zijn er volop mogelijkheden. Het camping terrein is voorzien van een drainage systeem dus zelfs met slecht weer hoeft u zich geen zorgen te maken over de hoeveelheden water die naar beneden komen. Ook kunt u bij minicamping Thyencamp 2 zeer ruime, duurzamen blokhutten huren voorzien van zonnepanelen en hennepisolatie.

Wandelaars en fietsers hebben hier een streepje voor. Zij kunnen terecht op het trekkersveld en krijgen 10% korting. Komen zij met de trein, dan worden zij gratis opgehaald van het station (Assen of Beilen).

Omgeving

De ligging van minicamping Thyencamp zo mooi in de buurt van Assen en Beilen biedt iedereen wat wils. Voor de liefhebbers van de steden of dorpen zijn er Assen, Beilen en Hooghalen (en nog kleinere dorpjes) waar er voor de liefhebbers van natuur volop bebossing aanwezig is met lange of korte wandel en fietstochten zodat u zeker niet verplicht bent stil te blijven zitten.Culture uitstapjes zijn ook mogelijk en als u gek bent van autorijden kunt u ook nog naar Groningen, Emmen en zelfs Zwolle. Allemaal op minder dan 45 min vanaf deze schitterende centraal gelegen minicamping Drenthe.

Contactgegevens
 
Naam:Paul en Marjo Tienkamp
Adres:Laaghalerveen 23
Postcode:9414VH
Plaats:Hooghalen
Telefoonnummer:+31593592330 of 06-20540796
E-mail:info@thyencamp.nl

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Drenthe?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping Thyencamp in Hooghalen