minicampings gelderland cover

Minicamping Toeven in Zelhem

Minicamping Toeven in Zelhem is een rustige, groene camping in de Achterhoek (Gelderland). De camping bestaat al ruim 40 jaar. De camping is een ideale uitvalsbasis voor heerlijke fiets- en wandeltochten. Het is er goed toeven door de grote plaatsen en de ruime opzet. De camping biedt plaats aan 15 caravans of tenten. Elke plek heeft een eigen watertappunt en stroomaansluiting (minimaal 10 Ampère / 2400 Watt). De ruime plaatsen zijn gescheiden door heggen, waardoor u veel privacy heeft. De camping is autovrij, er zijn parkeerplaatsen voor uw auto aan de voorkant van de camping.

Faciliteiten

Op camping Toeven heeft u gratis beschikking tot Wi-Fi. Ook is er een overdekte fietsenstalling. In het sanitairgebouw kunt u veel informatie over de omgeving vinden. Wij zijn aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie.

Omgeving

Camping Toeven ligt in het buitengebied van het dorp Velswijk, in de voormalige gemeente Zelhem. Velswijk is een van de dorpen van de gemeente Bronckhorst, een verrassende plattelandsgemeente in de Achterhoek. In Keijenborg, een ander dorpje dichtbij de camping, vindt u een bakker. Ongeveer 3 km vanaf de camping vindt u “De Langenberg”, een prachtig natuurgebied met vele wandelroutes. Vanaf dit punt is er een nordic walking route uitgezet. De Langenberg heeft een top van 45 meter en biedt een uniek uitzicht. 

Rond Zelhem zijn prachtige wandelroutes uitgezet. Het Boekeleerspad bijvoorbeeld is een wandelpad van 5,5 km door bos, heide, moeras, grasland, akkers en langs open water. Via deze link vindt u nog veel meer mooie fiets- en wandelroutes. Ook hebben wij veel informatie hierover op de camping. Vanaf de camping kunt u erg mooi fietsen naar het gezellige dorp Zelhem, het groene hart van de Achterhoek. Het langeafstandswandelpad het Pieterpad loopt door Zelhem.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping Toeven
Adres:Michelstraat 10
Postcode:7021 LV
Plaats:Zelhem
Telefoonnummer:0314-785073 / 06-24249712
E-mail:info@campingtoeven.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in de Achterhoek?
Bekijk dan zeker ook de website van Minicamping Toeven in Zelhem