minicampings noord-holland cover

Minicamping Valkenhof in Twisk

Minicamping Valkenhof in Twisk, een kleine camping in het prachtige Noord-Holland, is een rasechte minicamping met 18 ruimte plaatsen. Door de idealistische ligging in het prachtige Noord-Holland heeft u gigantisch veel uitval mogelijkheden. U kunt een dagje naar Den Helder gaan, de kaasmarkt in Alkmaar wellicht, een dagje Amsterdam is ook zeker te doen of ga lekker varen op het IJsselmeer. Al met al biedt de omgeving naast de camping behoorlijk wat vertier en dit maakt minicamping Valkenhof dan ook tot een uitstekende kleine camping in Nederland.

Faciliteiten

Minicamping Valkenhof heeft 18 ruime prachtige plaatsen. Daarnaast is er uitstekend sanitair aanwezig wat uw verblijf alleen maar zou moeten veraangenamen. Er is een speelplaats voor kinderen aanwezig en een parkeerplaats voor de auto.

Omgeving

Vanaf de camping wandel en fietspaden waarvan  een nieuw aangelegd dit jaar dwars door de weilanden naar monumenten dorp Twisk.Aan vaar en viswater.Nabij winkelcentrum Midwoud. Langs nostalgische spoorlijn Hoorn Medemblik.Heel makkelijk te vinden vanaf A7 afrit 10A rijdt u meteen na 2,5km.naar camping Valkenhof.

Voldoende uitstapjes in de directe omgeving om u toch zeker vele dagen te vermaken. Denk aan Volendam, Amsterdam, de kaasmarkt in Alkmaar, Den Helder en natuurlijk het IJsselmeer. Al met al voldoende mogelijkheden om te geniete.

Contactgegevens
 
Naam:Fam. Dubbeld
Adres:Broerdijk 39a
Postcode:1678HA
Plaats:Twisk
Telefoonnummer:0229-202226
E-mail:info@campingvalkenhof.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Noord Holland?
Bekijk dan zeker ook nog even de website van Minicamping Valkenhof in Twisk