minicampings zeeland cover

Minicamping Waverijn in Burgh-Haamstede

Minicamping Waverijn in Burgh-Haamstede is een kleine camping in Zeeland waar u volledig kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en de dagelijkse drukte van het allerdaagse leven. En wie wil dat nou niet? Op deze camping kunt u naast kamperen met uw eigen verblijfsmiddel ook uitstekend verblijven in één van de vele stacaravans. Voor prijzen en tarieven bekijk dan de website van minicamping Waverijn in Burgh-Haamstede.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Zeeland heeft 15 ruime plaatsen. Verder is er een sanitair gebouw aanwezig met 2 douches, 3 toiletten, er is een speelveldje aanwezig voor de kinderen, huisdieren zijn in overleg toegestaan en u kunt er terecht met uw camper, caravan, vouwwagen of tent.

Omgeving

de omgeving van Burgh-Haamstede en Westenschouwen is erg natuurlijk. Dicht bij de dorpen ligt 17km ongerept zandstrand waar een ieder zijn/haar hart op kan halen die iets met water of strand heeft. Zelfs in het midden in het
zomerseizoen zijn er gedeelten van het strand waar men alleen is. Bovendien liggen ze bij grote, ongerepte duingebieden, die deels bebost zijn (o.a. met reeds tientallen jaren oude naaldbossen) waar schitterende, goed met kleurenwijzers aangegeven, wandelingen, fietstochten en tochten per paard mogelijk zijn. Al met al een erg natuurlijke omgeving vanaf de camping.

Contactgegevens
 
Naam:J. Waverijn
Adres:Armhoekseweg 6
Postcode:4328 EP
Plaats:Burgh-Haamstede
Telefoonnummer:0111-651269 of 06-10506545
E-mail:geen e-mail aanwezig

Wilt u meer informatie over minicamping Waverijn in Burgh-Haamstede?
Bekijk dan ook de website van deze kleine camping in Zeeland

<< terug naar het minicamping overzicht van de provincie