minicampings zeeland cover

Minicamping Westland in Burgh-Haamstede

Minicamping Westland in Burgh-Haamstede is een kleine camping in Zeeland op Schouwen-Duiveland en biedt uitzicht op de Stormvloedkering in de Oosterschelde en is op loopafstand gelegen van het kilometerslange Noordzeestrand. Daarnaast zijn er in de omgeving veel bossen en duinen en dit maakt deze camping ook tot een waar plezier voor natuurliefhebbers. Dit maakt minicamping Westland tot een waar genot.

Faciliteiten

Deze camping beschikt over 10 uiterst ruime plaatsen en dat maakt dit dan ook tot een minicamping. De plekken zijn zo ruim dat er in principe 15 plekken gemaakt zouden kunnen worden. Daarnaast worden er 2 luxe chalets verhuurd en een caravan dus eigenlijk zijn er al 13 plaatsen. Als extra worden alle verse producten van eigen land ook verkocht in een kleine campingwinkel.

Omgeving

De omgeving van Burgh-haamstede en Westenschouwen bestaat met name uit strand, water, duinen en bossen wat de omgeving uitermate geschikt maakt voor watersportliefhebbers, zoals vissers, zwemmers, surfers en zeilers, voor fietsers (voldoende fietsroutes in de omgeving) en u kunt uiteraard prachtig wandelen in de omgeving zoals bijvoorbeeld langs het kilometers lange strand.

Contactgegevens
 
Naam:Fam. A.J. van de Zande
Adres:Lageweg 1
Postcode:4328 RR
Plaats:Westenschouwen
Telefoonnummer:(0111) 65 1291
E-mail:T_Zande@hotmail.com

Wilt u meer informatie over minicamping Westland?
Bekijk dan de website van deze kleine camping nabij Westenschouwen

<< terug naar het minicamping overzicht van Zeeland