minicampings groningen cover

Minicamping Wildemansheerd in Schildwolde een camping in Groningen

Minicamping Wildemansheerd in Schildwolde, een camping in Groningen, heeft voor jong en oud wat hij/zij zoekt. Natuurliefhebbers kunnen op de camping zelf hun hart ophalen waar cultuurliefhebbers dit kunnen doen in een van de steden van de provincie zoals Groningen Stad. Rust en ruimte vindt u overal om u heen tijdens uw verblijf.

Faciliteiten

Deze camping in Groningen heeft 15 ruime plaatsen en uitstekende sanitaire voorzieningen. Zo zijn er 4 toiletten, 2 douches, buitenkranen, schuurruimte voor eigen invulling (met een lectuurtafel, spellen, bibliotheek, folders en fietsroutes), wasmachine en droger en een koelkast. Huisdieren zijn in overleg toegestaan in verband met de eigen dieren van de camping.

Omgeving

De omgeving van minicamping WIldemansheerd is rijk aan fietsroutes evenals wandelroutes zodat u zich niet hoeft te vervelen. Daarnaast is er ook nog eens de mogelijkheid om uitstapjes te maken naar steden als Groningen stad, Assen (Drenthe), Delfzijl en er is nog veel meer in de omgeving te beleven. Groningen stad zelf biedt tal van mogelijkheden voor culturele uitstapjes wanneer hier behoefte aan is, evenals de mogelijkheid om één of meerdere dagen lekker te gaan shoppen.

Contactgegevens
 
Naam:J.D. Wildeman en K. Wildeman-Salomons
Adres:Uiterburenweg 6
Postcode:9626 TJ
Plaats:Schildwolde
Telefoonnummer:Tel.: 0598-421547
E-mail:wildemansheerd@planet.nl

Wilt u meer informatie over de minicamping in Groningen?
Bekijk dan zeker ook de website van deze kleine camping in Schildwolde voor meer informatie

<< terug naar het minicampings overzicht van de provincie