minicampings zeeland cover

Minicamping Willembeukelszn in Biervliet

Minicamping Willembeukelszn in Biervliet is een kleine familiecamping in Zeeland welke omringt wordt door groen. De camping zelf heeft ruime standplaatsen waar iedereen kan genieten van rust, ruimte en het polderlandschap. De omgeving leent zich uitstekend voor fiets en wandelliefhebbers en daarnaast ook voor mensen die dol zijn op het strand. Al met al biedt minicamping Willembeukelszn vertier voor jong en oud.

Faciliteiten

De kleine camping heeft uitstekende sanitaire voorzieningen bestaande uit 3 toiletten, 2 douches en wastafels, afwasplaatsen en watertappunten. Er is zelfs een wasmachine aanwezig zodat u ook kunt wassen zonder dit met de hand te hoeven doen. Ook voor de kinderen is er voldoende vertier aanwezig op de camping. Voor de kinderen is er een speeltuig en een glijbaan aanwezig en voor de aller kleinsten een zandbak. Er is ook gelegenheid om van een binnen accomodatie gebruik te maken, b.v. tafeltennis, darten etc. Ook een subtropisch zwemparadijs is op 15 km aanwezig.

Omgeving

Minicamping Willembeukelszn is centraal gelegen nabij Biervliet en nabij het strand en de Westerschelde. De omgeving is uitermate geschikt voor fietsliefhebbers, er bevinden zich vele verschillende fietsroutes in de omgeving, die u allemaal langs de mooiste plekjes van Zeeland leiden. Of u kiest natuurlijk gewoon zelf uw route uit. Lekker fietsen door het natuurreservaat de Braakman of op de fiets op zoek naar cultuur. Mocht u echt een cultuurliefhebber zijn dan adviseren wij ook om eens een uitstap te maken over de grens naar België waar u bij plaatsen als Gent en Brugge terecht kunt om de cultuur te proeven. Of breng een bezoek aan de grootste sluizen van Europa in Terneuzen, de ware havenstad. Een aantal andere mogelijkheden voor bezichtigen zijn: volgepark en vlindertuin Knokke in Knokke, In Aardenburg de Escargots kwekerij (slakken), Sea Life in Blankeberge en de oude vestigingsstad Sluis.

Contactgegevens
 
Naam:familie Dekker – de Bruijne
Adres:IJzendijkseweg 12
Postcode:4522 PP
Plaats:Biervliet
Telefoonnummer:0115-481205 of 06-51331291
E-mail:riyi40py@kpnmail.nl

Wilt u meer informatie over minicamping Willembeukelszn in Biervliet?
Bekijk hier dan ook de website van deze kleine camping in Zeeland

<< terug naar het minicamping overzicht van de provincie