Zoek & boek

Regio

Plaats

Type accommodatie

Prijs

tot

Faciliteiten

Locatie

Sterren

Type campings

Reisorganisaties

Kleine campings in Flevoland

0 resultaten gevonden
Sorteer op:
Weergave

U heeft een minicamping Flevoland nodig? Dat kan! Wat is er allemaal te beleven in de provincie vraagt u? Wij hebben het voor u allemaal op een rijtje gezet zodat u zich tijdens uw verblijf op een boerencamping Flevoland in ieder geval niet hoeft te vervelen. De provincie heeft al aardig wat veranderingen ondergaan in de loop der tijd. Van Zuiderzee tot IJsselmeer tot Noordoostpolder. Een geheel nieuw landschap dat zich nu uitermate goed leent voor een minicamping Flevoland.

Boerencamping Flevoland om te genieten van een bloemenzee

Als u in het begin van het vakantiejaar (ergens tussen 15 maart en eind mei) een bezoek brengt aan één van de vele minicampings Flevoland dan kunt u genieten van prachtige bloemenzeeën die de polder sieren.

U hoeft zich in ieder geval geen enkel moment te vervelen als u dat niet wilt. Heel Flevoland kunt u op de fiets doorkruizen door de goede fietspaden en routes. Wandelen in de bossen behoort ook tot de mogelijkheden. Bent u soms een watersportliefhebber? Dan zit u ook helemaal goed aangezien Flevoland voldoende viswateren heeft. Er zijn ook stranden waar u heen kunt gaan om heerlijk te zonnebaden en waar de kinderen mooi kunnen spelen.

Flevoland – de provincie die meer te bieden heeft dat menigeen denkt.

In Oostelijk en Zuidelijk Flevoland vindt u veel natuur- en recreatiegebieden. Ook bij de randmeren in de provincie en rondom de steden vindt u schitterende natuurgebieden. In het westen bevinden zich de Oostvaardersplassen en Lepelaarplassen. Het grootste deel van dit grote natuurreservaat bestaat uit water en moeras. De randmeren zijn zeer geliefd als vakantiebestemming. U kunt er verblijven op een camping, een boerencamping of op een bungalowpark aan een meer en met als achtertuin het bos. Walibi is de bekendste attractie van de provincie.

Minicamping / boerencamping Flevoland – Bataviastad.

Maak vanaf de boerderijcamping eens een uitstapje naar Bataviastad, daar vindt u meer dan 70 outletstores. In deze outletstores zijn merkartikelen tegen hoge kortingen te koop. Achter de outletstore ligt het 17de eeuws schip de Batavia. Naast Bataviastad staat ook het Poldermuseum. Zo ziet u maar, Flevoland heeft meer te bieden dan menigeen denkt.

Een moment geduld. We zoeken de geschikte mini campings voor je…