Zoek & boek

Regio

  • Wis

Plaats

Type accommodatie

Prijs

tot

Faciliteiten

Locatie

Sterren

Type campings

Reisorganisaties

Kleine campings in Utrecht

0 resultaten gevonden
Sorteer op:
Weergave

U bent op zoek naar een minicamping in Utrecht? En u wilt ook weten wat er in de provincie allemaal te doen is? Dat kan! Utrecht is een provincie met een grote verscheidenheid aan natuurschoon met duinen, bossen, fruitboomgaarden, polderlandschappen, heidevelden en rivier- en beeklandschappen. Verder vindt u er ook grasgroene weilanden, prachtige vergezichten, oude boerderijen met bij een aantal een prachtige boerencamping Utrecht.

Kamperen bij de boer op een minicamping in Utrecht

Als u wilt kamperen bij de boer in deze provincie dan heeft u grote kans dat u dat uiteindelijk gaat doen bij een camping in een stil dorpje ergens achteraf gelegen. Dat moet ook in verband met de wet en regelgeving, maar met name deze provincie heeft vele campings in afgelegen en stille dorpen.

Vanaf de minicamping Utrecht natuur en cultuur bekijken

Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf op de camping een uistapje maken om de cultuur te proeven van de provincie, te genieten van de natuur of een stukje geschiedenis op te doen van de provincie. Een van de meest bijzondere bezienswaardigheden is misschien we Kasteel de Haar nabij de Leidsche Rijn. Het meest ideale gebied om te kamperen bij de boer in Utrecht vindt u nabij de Hollandse IJssel en Lopikerwaard waar het landschap gekenmerkt wordt door vlakke landen met weilanden, sloten, koeien en knotwilgen. Dit is ideaal gebied voor minicampings in Utrecht.

Uzelf en uw familie vermaken

Als u tijdens uw verblijf het hangen op de camping zat bent en u wilt er toch even uit dan kan dat onder andere naar het Ouwehands Dierenpark. Daarnaast kunt u natuurlijk ook naar de Piramide van Austerlitz, het recreatiepark het Rosarium of naar het Von Gimborn Arboretum bij Doorn in de buurt. Zo kunt u zich samen met de familie uitstekend vermaken tijdens uw verblijf bij een minicamping in Utrecht.

Kromme Rijn en Lek.

Dit is een rustig landelijk gelegen gebied met grasgroene weiden, fruitbomen en de Kromme Rijn. U kunt er vanaf de minicamping Utrecht prachtige fiets-, wandel- of kanotochten maken. In het zuiden ligt de Lek, die omzoomd is door natuur- en recreatiegebieden. De Langbroekerwetering wordt gekenmerkt door kaarsrechte sloten langs weilanden, landgoederen en bossen.

Vanaf een Minicamping Utrecht ook naar “de Stad

Een uitstapje vanaf de camping naar de Domstad. De stad is het middelpunt van de provincie met veel culturele en historische trekpleisters, musea, kerken en natuurlijk de Dom. In het Museumkwartier in het historische centrum vindt u vele musea. Een grootse attractie zijn de grachten met de werfkelders, waar u met een rondvaartboot doorheen kunt varen. U ziet het, er zijn veel bezienswaardigheden in de provincie, naar welke camping Utrecht gaat u?

Een moment geduld. We zoeken de geschikte mini campings voor je…