Zoek & boek

Regio

Plaats

Type accommodatie

Prijs

tot

Faciliteiten

Locatie

Sterren

Type campings

Reisorganisaties

Kleine campings in Zuid-Holland

0 resultaten gevonden
Sorteer op:
Weergave

U zoekt een minicamping in Zuid-Holland? Dat kan! In deze provincie met het prachtigste stranden van Nederland, bloembolvelden, molens, boerderijen, en uitermate veel bezienswaardigheden zijn tal van campings te vinden. Vanaf elke willekeurige camping in Zuid-Holland kunt u tal van verschillende bezienswaardigheden bezoeken zonder al te lange reistijd. De minicampings in Zuid-Holland zijn dan ook voor jong en oud geschikt.

Prachtige wisseling van Landschap

In deze provincie is een grote diversiteit aan landschappen opgetreden. Niet alleen kunt u er prachtige stukken natuur met bossen en waters vinden maar ook vind u er grote steden met prachtige cultuurhistorie. Zo kunt u al snel proeven hoe Zuid-Holland is ontstaan met haar grote steden. Naast de natuurlijke schoonheden van de provincie is het ook de residentie van zowel de regering als Koning Willem Alexander en Koningin Maxima met de prinsessen. In de provincie treft u het allemaal aan: Het drukke stadsleven, het vredige dorpsleven, gezellige weekmarkten, prachtige bouwwerken, molens, fraaie natuur, heerlijke zandstranden ( Scheveningen heeft één van de beste stranden van de provincie), vele bezienswaardigheden en attracties als: pretparken, dierentuinen, musea enz. Ga ook vanaf een minicamping in Zuid-Holland eens een dagje naar Rotterdam met de grootste haven ter wereld.

Vanaf een minicamping Zuid-Holland uw vrije tijd doorbrengen

Als u op een camping in Zuid-Holland verblijft dan is het niet al te moeilijk om uw vrije tijd door te brengen buiten de camping om. Ga maar eens bij één van de VVV kantoren langs voor fiets en wandelroutes. Er zijn er namelijk talloze verkrijgbaar die goed zijn voor vele uren plezier. En wat dacht u van een leuk uitje naar één van de steden of Madurodam? Nederland in het klein is altijd leuk om te zien. Bent u toch meer een water liefhebber dan is dat ook geen probleem. Vanuit het unieke natuurgebied de Biesbosch kunt u varen, kano tochten maken, vissen en zwemmen. Zorg er dan wel voor dat u de toestemming heeft bijvoorbeeld via een gids.

Boerengolf®.

Boerengolf® is een leuke activiteit op sommige van de minicampings in Zuid-Holland. Her en der kunt u in de weilanden een balletje slaan. Voor Boerengolf® is geen diploma vereist, iedereen kan het spelen ongeacht leeftijd of u nu sportief bent of niet. Lekker slenteren door het weiland met familie of vrienden. Boerengolf® is een ferme klap met de klomp verkopen en vooral heel veel fun hebben.

Bijzondere bezienswaardigheden

Er zijn een aantal zeer bijzondere bezienswaardigheden in deze provincie zoals Kinderdijk (met 19 molens op een rij), Madurodam (Nederland in het klein), Scheveningen (met zo’n beetje het mooiste strand van de provincie), het Archeon(themapark) en de Space Expo in Katwijk. Zo kunt u verschillende dingen leren tijdens uw vakantie. U kunt dus genieten van natuur, cultuur en cultuurgeschiedenis tijdens uw verblijf op een van de minicampings in Zuid-Holland.

Zuid-Holland: Uitstapjes en Tips

 • Delft, Rotterdam, Den Haag en Leiden
 • Archeon in Alphen aan de Rijn
 • Attractiepark Duinrell in Wassenaar
 • Avifauna in Alphen aan de Rijn
 • Bloemenveilen in Naaldwijk
 • Keukenhof in Lisse
 • Kinderspeelparadijs Bal-lorig in Zoetermeer
 • Kinderspeeltuin Linnaeushof in Bennebroek
 • Kustplaatsen Scheveningen en Noordwijk
 • Madurodam in Den Haag
 • Maeslandkering in Hoek van Holland
 • Museon in Den Haag
 • Museum Naturalis in Leiden
 • Omniversum in Den Haag
 • Sealife center in Scheveningen

Een moment geduld. We zoeken de geschikte mini campings voor je…